• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Pegasus Windsurf heyecanı devam ediyor

Pegasus Windsurf heyecanı devam ediyor
Türkiye Yelken Federasyonunun bu yıl ilk kez uygulamaya koyduğu 5 haftalık Pegasus Windsurf Ligi'nin 4. hafta yarışları, 19-21 Ağustos tarihlerinde Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde yapılacak.

Pegasus Windsurf heyecanı devam ediyor

Yarışların yapılacağı sahilde yoğun bir çalışma göze çarpıyor. Keşan Belediyesi ekipleri, yarışların yapılacağı bölgede temizlik çalışmalarının yanı sıra portatif tribünün kurulumunu da tamamladı. Ayrıca yarış sekretaryası ve kayıt odası ile hakem odası da kurulmaya başlandı. Sörfçülerin boardlarını bırakacağı ve yıkayacağı alanda son aşamaya geldi.

7 il ve 16 farklı kulübü temsilen 89 erkek, 18 kadın sporcunun yarışacağı ligin 4. hafta yarışları, 19 Ağustos Cuma günü saat 13.00'de Keşan Belediyesi Erikli Kayıkhane Tesisleri'nde başlayacak.

Kadınlar genel klasmanda Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Çağla Kubat, Pegasus Windsurf Ligi'ndeki liderliğini 5.5 puanla devam ettirirken, İzmir'den ferdi olarak yarışan Lena Aylin Erdil, 9.4 puanla 2'nci, Çeşme Altı Rüzgar Sörfü Kulübünden Dilara Uralp 3. sırada yer alıyor.

Erkekler kategorisinde ise genel klasmanda Çeşme Yelken Kulübünden Bora Kozanoğlu 4.2 puanla liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe Spor Kulübünden Ertuğrul İçingir 12.3 puanla 2'nci, Arkas Spor Kulübü sporcusu Enes Yılmazer de 15.7 puanla üçüncülüğünü devam ettiriyor.

Pegasus Windsurf Ligi, 9-11 Eylül tarihlerinde Zonguldak Karadeniz Ereğlisi'nde yapılacak son hafta yarışlarıyla sona erecek.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim