• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Pegasus'dan bayram tatilinde 243 ek sefer

Pegasus'dan bayram tatilinde 243 ek sefer
Pegasus Hava Yolları, Kurban Bayramı tatilinde seyahat etmeyi tercih edenler için yurt içi hatlarına 190, Kıbrıs hatlarına 36, yurt dışı hatlarına ise 17 ek sefer koyuyor.

Yurt dışı uçuş ağını gün geçtikçe genişleten Pegasus, bayram tatilini keyifli bir seyahat ile geçirmeyi planlayanlar ve özellikle yurtdışına gitmeyi tercih edenler için 3-14 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleştireceği seferlerine yenilerini ekliyor.

Pegasus, başta İstanbul olmak üzere, İzmir, Adana ve Kıbrıs merkezli uçuşlarına yeni seferler  ekleyerek bayramda seyahat etmeyi seçenlere kolaylık sağlayacak. Bayram süresince gerçekleştirilecek toplam 243 ek seferin 190’ı yurt içi hatlara, 6’sı Kıbrıs’a ve 17’si de yurt dışına düzenlenecek. 

Ek sefer konulan yurt içi hatların başında Diyarbakır, Elazığ ve Malatya öne çıkarken, yurt dışı hatlarda da Beyrut, Düsseldorf, Köln, Milano ve Roma ek seferleri ağırlık kazanıyor. Pegasus Kurban Bayramı çerçevesince gerçekleştireceği 243 ek sefer ile 45.927 misafirini daha uçurmuş olacak.

Pegasus Hava Yolları’nın yurt dışında 30 noktaya düzenlediği uygun fiyatlı, tarifeli seferlerle bayram tatilini Pegasus ile uçarak değerlendirin!

Pegasus, Avrupa’nın birbirinden özel şehirlerine düzenlediği seferlerle, vazgeçilmez tatil fırsatları sunuyor.
Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com’dan şimdiden biletlerini seçerek tatilini planlamaya başlayanlar, Milano, Roma, Viyana, Paris ve Londra gibi Avrupa’nın gözde şehirlerinde ya da Beyrut, Priştine, Üsküp gibi yükselen tatil destinasyonlarında bayramın tadını çıkarabilirler.

Milano’da Alış Veriş ve Çağdaş Avrupa Müziği

Bir yandan tarih kokularıyla bezenmiş kaldırımlarda yürümek, diğer yandan da alışveriş yapmayı sevenleri için Milano vazgeçilmez olmayı sürdürüyor. Milano’yu tercih eecek seyahat severler Duomo’nun bulunduğu meydandan yürüyerek şık dükkanların olduğu caddede dolaşılabilir, La Galleria  pasajından alışveriş yapabilirler. Müzik severler, dünyanın en meşhur operalarından La Scala başta olmak üzere, La Triennale ve diğer birçok prestijli mekanda Ekim ayının başından beri gerçekleştirilen Milano Musica çağdaş Avrupa müziği festivalinin ikinci yarısını yakalayabilirler. 

Ya da La Scala binasının çevresinde güzel bir yemek yiyerek, şehrin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler kendileri ve sevdikleri için Pegasus’un www.flypgs.com  internet sitesinden, 5 Kasım günü saat 11.45 İstanbul- Milano uçağına gidiş, 9 Kasım günü saat 14.20 uçağına dönüş bileti alabilirler.

Romantizmin Başkenti Roma’da Pazar Deneyimi

Roma’daki  Aşk Çeşmesi, bayram tatiline romantizm katmak isteyenleri bekliyor. Roma’nın en hareketli meydanlarından biri olan Navona Meydanı, Roma’daki en büyük etkileyici mozaiklere sahip Santa Maria Maggiore Kilisesi, ünlü ressam Rafaello ve birçok ünlü papanın mezarları bulunduğu Panteon, İspanyol merdivenleri, karşı caddesinde bulunan Via Condotti ile görülmesi gereken yerlerin başında gelen Roma’ya gelenler bile tekrar gelebilmek için çeşmeye para atarken, tek yapılması gereken www.flypgs.com  internet sitesinden 5 Kasım gidiş, 9 Kasım dönüş olmak üzere bir İstanbul-Roma uçak bileti almak!!!  

Bu arada ayda 2 kez Piazza Augusto Imperatore meydanında kurulan Roma’nın en büyük ikinci el pazarı La Soffitta Sotto i Portici’ye gidip, 100’den fazla katılımcının sergilediği eski ürün ve antikaları da gözden geçirmek de yarar olabilir.

Klasik Müziğin Başkenti Viyana’da Caz Keyfi

Klasik müziğin dünyadaki başkenti... Mozart, Beethoven, Haydn, Schubert, Strauss, Mahler gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin hayatlarından parçalarla bezenmiş şehir Viyana, Kasım ayı boyunca IG Jazz Club’ta gerçekleşen caz festivaline evsahipliği yapıyor. Saraylar, katedraller, müzeler ve galerilere ek olarak önde gelen caz performanslarını izlemek isteyenler, www.flypgs.com  internet sitesinden 4 Kasım saat 19.55 uçağı ile gidiş, 10  Kasım 14.05 uçağı ile dönüş bileti alarak, bayramı Viyana’da geçirebilirler.
 
 
Bayram’da Paris’te James Blake, Patti Smith ve Disney On Ice Kaçmaz

Eşsiz mimarisi ve inanılmaz manzarası ile Eiffel, ışıklarla bezenmiş Champs Elysees, Notre Dame Katedrali ile modası hiç geçmeyen şehir Paris’te bu bayram tatil yapmayı planlayanlar, James Blake ve Patti Smith konserlerini yakalayabilir ya da çocukları ile Disney On Ice gösterisini izlemek izleyebilirler. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği Paris’te kesintisiz 5 gün yaşamak isteyenler, haftanın 7 günü karşılıklı geçrekleştirilen İstanbul-Paris seferlerinden birine bilet alarak bu dileklerini yerine getirebilirler.

Londra Kışı Karşılıyor

İngilizler’in 400 yıldır 5 Kasım’da gerçekleştirdikleri Guy Fawkes Şenlik Ateşi festivali bu yıl ülkemizde bayram tatiline denk düşüyor. Şehrin farklı köşelerinde gerçekleştirilecek festival kutlamalarına katılmak, Ulusal Tarih Müzesi’nin kışlık etkinliği olan buz pistinde paten yaparak, şarap yudumlamak kısaca sonbaharda Londra’yı yaşamak isteyenler, www.flypgs.com internet sitesinden haftanın 7 günü karşıklı geçrekleştirilen İstanbul-Londra uçuşlarından birine bilet alabilirler.

Bayram Tatili İçin Tek İhtiyacınız Bir Uçak Bileti

“Bayramı yurt dışında geçirmeye karar verdim ama vize sorunum var” diyenler için de Pegasus, Balkanlar ve Ortadoğu’daki gözde destinasyonları Beyrut, Üsküp ve Prişitine seferleriyle vizesiz bir bayram tatili imkanı sunmaya devam ediyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim