• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Pegasus'la sanatın kalbi Basel'e uçun

Pegasus'la sanatın kalbi Basel'e uçun
İsviçre’nin bohem kenti Basel, “ArtBasel” ile Haziran ayında dünyanın farklı bölgelerinden modern sanatseverleri ağırlayacak.

PEGASUS’LA HAZİRANDA ÇAĞDAŞ VE MODERN SANATIN KALBİ BASEL’E UÇUN

İsviçre’nin bohem kenti Basel, “ArtBasel” ile Haziran ayında dünyanın farklı bölgelerinden modern sanatseverleri ağırlayacak.

Akıllı sehayatlerin değişmez havayolu Pegasus, misafirlerine farklı tatil rotaları önermeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nun Haziran ayının ilk yarısı için önerisi; geleneksel ile çağdaşı çok doğal bir şekilde buluşturmayı başaran İsviçre’nin en bohem şehri Basel.

Basel, İsviçre’nin en eski üniversitesine, ilk müzikal tiyatrosuna, 30’dan fazla müzeye, onlarca sanat galerisine, mimari harikalara, senede 1000’den fazla konsere, Mayıs aylarında uluslararası Jazz festivaline ev sahipliği yapıyor.

15-19 Haziran tarihleri arasında bu yıl 42.’si düzenlenen ArtBasel’de modern sanatseverleri ağırlayacak olan Basel, dünyanın çağdaş sanat eğilimlerini yöneten şehirlerin başında geliyor.

300 galeri ve 2500 sanatçının katıldığı fuarda, milyarlaca Euro’luk eser dünyanın en önemli koleksiyonerleri tarafından takip ediliyor. Haziran ayında Basel, neredeyse şehrin nüfusunun üçte biri sayıda sanatçı, tasarımcı, galerici, küratörler ve koleksiyoner ile dolup taşarak, dünyanın en enternasyonel şehri haline gelen Basel’i ve ArtBasel etkinliklerini kısa ve hesaplı bir tatili ile izlemek mümkün.

ArtBasel’i ziyaret etmek isteyen modern sanatseverler için Pegasus Hava Yolları’nın Basel uçuşları hafta içi her gün saat 11.15’te, 93,74 İsvriçre Frangı’ndan başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalima’nından gerçekleştiriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim