• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasuslular Dubai seyahati kazanıyor

Pegasuslular Dubai seyahati kazanıyor
Pegasus Hava Yolları’nın yeni destinasyonu Dubai hattının açılışı için düzenlediği Facebook kampanyası “Pegasus’la istikamet Dubai” ile arkadaşını bavula koyup fotoğraflayan 5 talihli, çift kişilik Dubai seyahati kazanıyor!

 

Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile buluşturmaya devam eden ve her geçen gün misafirlerine keyifli fırsatlar sunan Pegasus Hava Yolları, yeni sosyal medya kampanyası ile Dubai hattının açılışını takipçileriyle beraber kutluyor. 
 
Pegasus’un “Pegasus’la istikamet Dubai” isimli Facebook kampanyasına en ilginç fotoğrafları ile katılım sağlayan kişiler 2 hafta sürecek oylamaya katılıyor.  Yapılacak oylamanın sonunda en çok oy alan 30 katılımcı arasından seçilecek 5 talihli unutulmaz bir tatil fırsatı yakalıyor. Kazanan katılımcılar, istedikleri arkadaşı ile birlikte Pegasus’un uçuşları 18 Ekim’de başlayacak yeni uçuş noktası Dubai’ye uçuyor.
 
Pegasus ile Dubai’ye uçma fırsatını yakalamak için tek yapmanız gereken… 
 
Pegasus Hava Yolları’nın Facebook sayfasından ulaşılabilen uygulamaya giren ziyaretçiler, Dubai’ye birlikte götürmek istedikleri kişinin bir bavulun içinde fotoğrafını çekip bu fotoğrafı uygulamaya yükleyerek çekilişe katılma hakkı kazanıyor.
 
Moderasyondan geçtikten sonra fotoğraf galerisine yüklenen ve diğer kullanıcılar tarafından oylanarak en çok oyu alan 30 fotoğraf oylamanın ardından Pegasus jürisi tarafından değerlendirilecek. 
 
Jüri tarafından seçilen 5 kişi, dilediği arkadaşı ile birlikte 1 Kasım -15 Aralık 2012 tarihleri arasında herhangi bir tarihte Dubai’de seyahat ve konaklama şansı yakalayacak.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim