• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Pegasus'tan çocuklu ailelere tatil seçeneği

Pegasus'tan çocuklu ailelere tatil seçeneği
Pegasus, bahar ve yaz tatillerini şimdiden planlayanlar ve özellikle yurtdışına gitmeyi tercih edenler için, birbirinden eğlenceli şehirlere düzenlediği seferlerle, bu yılki tatillerin vazgeçilmez havayolu olacak.

ÇOCUKLU AİLELER İÇİN TATİL SEÇENEKLERİ

Çocuklu ailelerin tercihi Pegasus, bahar ve yaz tatillerini şimdiden planlayanlar ve özellikle yurtdışına gitmeyi tercih edenler için, birbirinden eğlenceli şehirlere düzenlediği seferlerle, bu yılki tatillerin vazgeçilmez havayolu olacak.

Pegasus’un web sitesi www.flypgs.com’dan şimdiden biletlerini seçerek tatilini planlamaya başlayan aileler, vergiler dahil 72,99 Euro’dan başlayan bilet fiyatları ile Berlin, Londra, Paris ve Kopenhag gibi Avrupa şehirlerinde çocuklarını eğlenceyle güvenle buluşturabilme imkanına sahip olacak.

Berlin Hayvanat Bahçesinde 1.400 Çeşit Hayvan ile Tanışma İmkanı

Çoğu şehrin tek olarak sahip olduğu birçok şeyden Berlin’de 2 tane bulmak mümkündür. Doğu ve Batı’nın birleşmesiyle eski yüzyıllardaki görkemine kavuşan Berlin’de Hayvanat Bahçesi için de bu kural geçerli… Zoologischer Garten ve Tierpark Berlin-Friedrichsfelde hayvanat bahçeleri Berlin’e Avrupa’nın en büyük hayvanat bahçesi sahibi şehri ünvanını kazandırmıştır. 1.400 değişik türden yaklaşık 15 bin hayvana ev sahipliği yapan hayvanat bahçelerini ziyaret ederken çocuklarınızı eğlenirken eğitebilirsiniz.

Londra’da Tarih ve Bilim Kol Kola

British Museum, Tate Modern, Tate Britain, ve National Gallery gibi birbirinden renkli müzelere ev sahipliği yapan Londra’da çocuklarla bir tatilde gidilmesi gereken 2 vazgeçilmez adres, Natural History Museum (Doğal Tarih Müzesi) ve Science Museum (Bilim Müzesi) olacaktır. Londra, müzeler konusundaki iddiasını akvaryum konusunda da taşıyor. Londra Akvaryumu’nda deniz altını tanıma serüvenini, dalış yaparak ve balıklara dokunarak tamamlamak mümkün. Avrupa’nın en geniş akvaryumlarından biri olan Londra Akvaryumu’nda sualtı dünyasının görkemi, tam 2 milyon galon su eşliğinde sergileniyor. Üç kattan ve 14 bölümden oluşan akvaryum, 350 farklı tür ile ziyaretçilerini bekliyor.

Paris’te Masallar Gerçek Oluyor

Paris’te Orly havalimanına inerek, ailece kırmızı Eurodisney otobüslerine binmenizle masallar dünyasına yolculuğunuz başlayacaktır. Temel olarak üç alandan oluşan Eurodisney’in masallar dünyasını çocuklarınızla birlikte doyasıya yaşamanız için Nisan ve Mayıs ayları hava şartlarının en uygun olduğu dönemler. Disneypark, Alt Disney Studios ve Village’dan oluşan Eurodisney’de kovboy kasabası Frontierland’de kovboyculuk oynayabilir, Adventureland’da İndiana Jones ya da Karaip korsanları ile maceralara yelken açabilir, Fantasyland’da da Pinokyo, Pamuk Prenses, Peter Pan, Uyuyan Güzel gibi klasik masal kahramanlarının dünyasına dalabilirsiniz. Hafta arası 10.00-18.00, haftasonu 9.00-22.00 saatleri arasında açık olan Eurodisney’de çocuklarınız Disney karakterleri ile tanışıp, fotoğraf çektirebilir ve unutulmayacak bir tatil hatırasına sahip olabilirler.

Hayal Gücünüze Bir Lego da Siz Ekleyin

Klasik tatil merkezlerinin dışında alternatif bir tatil arayışınız varsa eğer, Danimarka’nın nerdeyse ülkeyle özdeşleşen Legoland’i siz ve aileniz için kesinlikle görülmesi gereken bir yer… Danimarka’nın Billund şehrinde bulunan Legoland, günümüzde Almanya, İngiltere ve ABD’de dört farklı Legoland daha olsa da, türünün ilk örneği. Bu yıl 2 Nisan’dan Ekim sonuna kadar ziyaret açık olan Legoland Kopenhag’ın yakşalık 242 km batısında bulunuyor. Kopenhag’dan Billund’a ister 3-4 saatlik bir tren gezisi isterseniz kısa bir iç hat uçuşu ile ulaşmanız mümkün. Kendi otellerini de içinde barındıran Legoland, 7 bölümden oluşuyor. Parkın ilk bölümü Miniland’de dünyanın Kuzey Avrupa ülkelerinin legodan modellerini yürüyerek ya da legodan teknelere binerek gezebilir, ya da legodan hayvanların bulunduğu safariye katılabilirsiniz. Adventure Land’de roller coaster’larla heyecanlı anlar yaşayabilir, Lego City’de gerçekleştririlen Fire Brigade’de Lego’dan arabalarla yangını söndürmek için yarışabilirsiniz.

Çocuklarınızla birlikte eğlenmek, hayal güçlerini geliştirmek ve eğlenirken eğitimlerine de katkıda bulunmak için, hemen bilgisayarınızın başına geçip www.flypgs.com web sitesinden, vergiler dahil 72,99 Euro’dan başlayan uçuşlar arasından seçeceğiniz tarih için biletlerinizi ayırtabilirsiniz. Pegasus Hava Yolları’nın, İstanbul – Berlin, İstanbul – Londra ve İstanbul – Paris uçuşları haftanın 7 günü, İstanbul – Kopenhag uçuşları ise haftanın 5 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilmektedir. İstanbul- Kopenhag uçuşları Haziran ayı ile birlikte haftada 7 güne yükseltilecektir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim