• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasus'tan 'Dünyanın En Güzel Hediyesi'

Pegasus'tan 'Dünyanın En Güzel Hediyesi'
Pegasus Hava Yolları, aralık ayında filosuna katacağı iki adet Boeing uçağına, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyasına başvuran müşterilerinden ikisinin kızının ismini verecek.

Uçaklarına müşterilerinin kızlarının ismini verecek

Pegasus Hava Yolları, aralık ayında filosuna katacağı iki adet Boeing uçağına, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyasına başvuran müşterilerinden ikisinin kızının ismini verecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, gençleşen filosuna, yeni katılan Boeing 737-800'lere Pegasus çalışanlarının son doğan kız çocuklarının adını veren Pegasus Hava Yollarının, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası ile bu geleneğini bir seferliğine misafirleri ile paylaşacağı belirtildi.

Pegasus'un aralık ayında teslim alacağı yeni nesil Boeing 737-800'lerin 26 ve 27'incisine kızının ismini vererek, onun adını göklere yazdırmak isteyen 10 yaşına kadar kız çocuğu sahibi olan ebeveynlerin, 31 Ağustos tarihine kadar, www.dunyaninenguzelhediyesi.com internet sitesine girerek, kampanyaya katılabileceği bildirildi.

Açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve belirtilen şartları taşıyan ebeveynlerin katılımına açık olan kampanya sonucunda, 5 Eylül'de gerçekleştirilecek çekiliş ile 2 talihli kız çocuğunun isim ve soyadının baş harfini, Pegasus'un Aralık'ta teslim alacağı 2 adet Boeing 737-800 uçaklarının burun kısımlarına yazdırma hakkı kazanacağı ifade edildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Pegasus olarak, bu yılın ilk 6 ayında toplam 10 adet yeni nesil Boeing 737-800'ü bünyelerine kattıklarını anımsattı.

Bir Pegasus geleneği olarak, yeni Boeing uçaklarına hep aile bireylerinin yeni doğan kızlarının isimlerini verdiklerini belirten Haybat, açıklamada, “Pegasus ailesi olarak, bu geleneğimizi, bizleri 5 yılda Türk havacılık sektöründe farklı bir yere taşıyan misafirlerimizle paylaşmak için 'Dünyanın En Güzel Hediyesi' kampanyasını başlattık. Aralık ayında teslim alacağımız bu yılın son 2 adet Boeing'ine, misafirlerimizin kızlarının isimlerini vererek, bu coşkumuza misafirlerimizi de ortak etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadesini kullandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim