• BIST 9532.48
  • Altın 2475.911
  • Dolar 32.4775
  • Euro 34.5975
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Pegasus'tan indirimli otopark hizmeti

Pegasus'tan indirimli otopark hizmeti
Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda İndirimli Lounge Hizmeti.

 

Tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve otopark alanlarından hem de Primeclass CIP Lounge hizmetlerinden kendilerine özel indirimli ücretlerle yararlanacak. 
 
Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları, misafirlerine özel sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.
Haziran ayında başlattığı özel havalimanı servisleri ile Pegasus misafirleri için seyahat etmeyi daha da kolaylaştıran Pegasus Hava Yolları, misafirleri için iki yeni hizmet daha sunuyor.
 
Pegasus Misafirlerine Özel İndirimli Otopark Hizmeti
 
Pegasus’un yeni otopark hizmeti ile tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, 4.053 araç kapasitesine sahip Ankara Esenboğa Havalimanı Otoparkı’ndan ve 2.237 araç kapasiteli İzmir Adnan Menderes Havalimanı Otopark alanından indirimli ücretlerle faydalanabilecek.
Pegasus misafirleri, günlük 12TL’lik  indirimli otopark ücretini ödeyerek bu iki havalimanı otopark alanlarından yararlanabilecekler.
 
Otopark alanları kullanım koşulları
 
Pegasus’un bu yeni hizmetinden sadece Pegasus Hava Yolları ile seyahat eden Pegasus misafirleri, TAV tarafından düzenlenen kampanyaların dışında kalan zamanlarda ve otoparklarda boş yer bulunduğu durumlarda faydalanabilecektir. Pegasus misafirleri gidiş veya  dönüş biniş kartlarını ve otopark giriş biletini otopark görevlisine teslim ederek indirimli otopark hizmetinden faydalanabilecektir. Biniş kartlarının ve otopark giriş biletinin teslim edilmemesi halinde Pegasus misafirleri indirimli otopark hizmetinden yararlanamayacak, normal otopark tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
Pegasus Hava Yolları, yolcuların otoparka araçları ile geldiklerinde yer bulacaklarını veya kısa süre içinde yer bulacaklarını garanti etmemektedir. Pegasus Hava Yolları yolcuların araçları için park yeri bulamaması veya gecikmeli yer bulmaları nedeni ile veya bu nedenle uçuşa zamanında yetişememeleri nedeni ile hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmez.
Otopark alanlarının kullanıldığı süre içerisinde hasar gören araçlar nedeniyle ve otoparkta, araç içerisinde bırakılan eşyaların kaybı, hasarı  zayi olması nedeniyle Pegasus Hava Yolları’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır
 
Pegasus Misafirleri için İndirimli Primeclass CIP Lounge Hizmeti
Pegasus misafirleri, aynı zamanda, Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Terminali ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hat Terminalinde yer alan Primeclass CIP Lounge hizmetlerinden de  indirimli olarak yararlanabilecek.
Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Primeclass Comfort Lounge’da sunulan sınırsız açık büfe, business corner ve kablosuz internet başta olmak üzere kendilerine özel olarak sunulan ikram ve hizmetlerle donanmış konforlu bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilecek.
 
Pegasus misafirleri, boarding kartlarını göstererek, Ankara Esenboğa’da kişi başı 22 TL, İzmir Adnan Menderes’te kişi başı 20 TL karşılığında Primeclass CIP Lounge hizmetinden faydalanabilecek. Yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacaktır.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim