• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Pegasus'tan ISG'de LGM Lounge Hizmeti

Pegasus'tan ISG'de LGM Lounge Hizmeti
Tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, 15 Ocak’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge hizmetlerinden kendilerine özel indirimli ücretlerle yararlanacak.

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları, misafirlerine özel sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.

Ağustos ayında Pegasus misafirleri için Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlatılan Lounge hizmeti, 15 Ocak’tan itibaren, haftanın 7 günü 24 saat boyunca İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuluyor. 
 
Pegasus Misafirleri için İndirimli LGM Lounge Hizmeti
 
Pegasus misafirleri, bu yenilik sayesinde, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge’da sınırsız açık büfe, business corner, kablosuz internet, çocuk oyun parkı ve masaj koltukları başta olmak üzere kendilerine özel olarak sunulan ikram ve hizmetlerle donanmış konforlu bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilecek. 
 
LGM Lounge, Sabiha Gökçen Havalimanı giden yolcu katı, iç hat ve dış hat son güvenlik kontrolünden geçtikten sonra yer alan asma katta hizmet veriyor. Pegasus misafirleri, Pegasus Check-in kontuarlarında, Sabiha Gökçen Pegasus satış ofisinde ya da boarding kartlarını göstererek Lounge girişinde ödeme yaparak Lounge’a girebilecekler. 15 Ocak’tan itibaren Pegasus misafirleri iç hat LGM Lounge’dan 25 TL; dış hat LGM Lounge’dan ise 35 TL karşılığında faydalanabilecek ayrıca yetişkin yanında gelen 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacak.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim