• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasus'un 2 talihlisi Londra'ya gitti

Pegasus'un 2 talihlisi Londra'ya gitti
Pegasus Hava Yolları’nın düzenlediği Facebook kampanyası ile “unutamadıkları bir tatil” fotoğrafını paylaşan Gökçe Karakaya Gül ve Mesut Öztürk, 4 gün boyunca Çok Gezenler Kulübü (ÇGK) ile Londra’yı keşfetti.

 

Düzenlediği kampanyalarla misafirlerine sürpriz tatil fırsatları sunan Pegasus Hava Yolları, gerçekleştirdiği Facebook kampanyası “Çok Gezenler Kulübü ile Sıra Sende” ile 2 şanslı talihli ÇGK ile Londra’yı keşfetme imkanı kazandı.  
 
Pegasus’la Çok Gezenler Kulübü’nün Londra durağında  “Çok Gezen” olma şansı bulan Gökçe ve Mesut,  1 – 4 Şubat tarihleri arasında şehri gerçek bir Londra’lı gibi yaşadılar.
 
Filmlerin değişmez mekanı Notting Hill’den ünlü Trafalgar Meydanı’na, ünlü markaların sokağı Mayfair’den Covent Garden’a kadar tüm şehri altını üstüne getiren Gökçe ve Mesut, Londra severler ve şehri ilk kez ziyaret edecek olanlar için bir tavsiye listesi hazırladılar.
 
İşte şanslı Pegasus talihlileri Gökçe ve Mesut’un gözünden birkaç Londra önerisi;
 
-Dünyanın sayılı iyi mimarlarından Sir Norman Foster, Renzo Piano ve Richard Rogers tarafından inşa edilen The Shard, 310 metrelik yüksekliği ile Avrupa Birliği’nin en yüksek binası ünvanını kazanmış ve çoktan şehrin yeni ikonlarından birine dönüşmüş. 1 Şubat 2013’te halk erişimine açılan çatısındaki seyir terasında tüm şehri ayaklarınızın altında görme fırsatını kaçırmayın!
 
-Kültür ve sanat merkezi olarak bilinen Londra’da bu aralar çok önemli sergiler var. Önümüzdeki günlerde yolunuz Londra’ya düşerse;  National Portrait Gallery ‘deki “Marilyn Monroe: A British Love Affair, Tate Modern’de “Lichtenstein: A Retrospective” ve The Victoria and Albert Museum’da
 
-David Bowie sergilerini kaçırmayın….
 
-Londra’da bu aralar adet; penceresi, ismi, girişinde fiyakalı tabelası olmayan kapılar arkasındaki barlar ve lokantalar. Ara sokakta bir kapının ardından karşınıza çıkabilecek 13A Gerard Street’teki Experimental Coctail Club’a dikkat…
 
-Covent Garden yakınlarındaki Monmouth sokağı Londra'nın en gözde vintage ve avangart butiklerine ev sahipliği yapıyor. İkinci el meraklıları için The Pop Butik, avangart tasarımlar seven, kimsede olmayan iddialı parçalara ilgisi olanlar için de Unconditional yine bu sokakta…
 
-Soho, her sokağına girmek, tüm dükkanlarının altını üstüne getirmek, bütün restoranlarında yemek yemek istenen mahalle olma özelliğini yine sürdürüyor.
 
Pegasus Hava Yolları’nın sosyal medya takipçilerine sürprizleri önümüzdeki aylarda devam edecek!
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim