• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Pegasus'un 26'ncı dış hat noktası 'Bükreş'

Pegasus'un 26'ncı dış hat noktası 'Bükreş'
Pegasus Hava Yolları yurt dışı destinasyonlarına 26. uçuş noktasını ekledi...

PEGASUS'UN 26. DIŞ HAT NOKTASI NERESİ OLDU?

Pegasus Hava Yolları yurt dışı destinasyonlarına 26. uçuş noktasını ekledi...

Türkiye’nin genç filosu ile yurt dışında hızlı bir şekilde büyüyen Pegasus Hava Yolları, yurt içi ve yurt dışındaki uçuş ağına 19 ülkedeki 44. uçuş noktası olan Bükreş’i ekledi.

Pegasus’un yurtdışındaki 26. noktası Bükreş uçuşlarının biletleri satışa sunuldu. İstanbul Sabiha Gökçen- Bükreş karşılıklı uçuşları; 16 Mayıs 2011 tarihinden itibaren haftanın 5 günü gerçekleşecek.

Bükreş biletleri vergiler dahil 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla...

Pegasus misafirleri, Romanya’nın başkenti ve gözde şehri Bükreş’e vergiler dahil 49,99 EURO ‘dan başlayan fiyatlar ile uçabilecekler.

Pegasus misafirleri yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun ve Trabzon’dan, yurt dışında ise Berlin, Beyrut, Köln, Kopenhag, Kharkiv, Lefkoşa, Londra, Marsilya, Sofya, Tiflis, Viyana’dan İstanbul bağlantılı olarak Bükreş’e seyahat edebilecekler.

Tarih, Sanat ve Eğlence Şehri Bükreş

Pegasus Hava Yolları’nın en taze destinasyonu Bükreş, Orta Çağ’dan günümüze taşınmış, neoklasik ve özgün tarihi yapıları, komünist döneme ait eserleri ve çağdaş binaları barındıran mimarisi ile seyahat severler tarafından mutlaka görülmesi gereken bir kent. 1462 -1878 yıllları arasında Osmanlı yönetiminde kalmış olan Bükreş, günümüzde üniversiteleri ile gerek Türk, gerekse Avrupa’nın birçok bölgesinden öğrencilerin gözde destinasyonlarının başında geliyor.

Pegasus Hava Yolları’nın 16 Mayıs 2011 tarihi itibariyle başlayacak uçuşları ile ılık bahar günlerinde yazı yaşamak isteyenler güneşe Bükreş’te “Merhaba” diyebilirler. İçeresinde görülmeye değer bir gölü de barındıran Herastrau parkına gidip Hard Rock Cafe'de yemek yedikten sonra Bükreş’e özel tasarımlarından sevdiklerine hediyeler alabilirler. Görkemli Bükreş Operası’nın tarihi yapısında sahnelenen klasikleri izleyebilir, dünyanın en büyük 2. binası olan ve Çavuşesku tarafından yaptırılan Parlamento Sarayı’nı ziyaret edebilirler. Monet, El Greco, Rubens gibi Avrupa’nın ünlü ressamların eserlerinin bulunduğu Romanya Ulusal Sanat Müzesi’nde sanat ve tarih ile buluşabilir, kumarhaneler, publar ve diskolardan oluşan gece hayatının tadını çıkarabilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim