• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Pegasus'un 28'nci noktası Üsküp oldu

Pegasus'un 28'nci noktası Üsküp oldu
Destinasyonlarına yurt içi ve yurt dışında her geçen gün bir yenisini ekleyen Pegasus, son olarak Makedonya’nın başkenti Üsküp’e başlatacağı seferler ile uçuş ağını Balkanlar’da da genişletmeye devam ediyor.

PEGASUS’UN YURT DIŞINDAKİ 28. UÇUŞ NOKTASI, MAKEDONYA’NIN BAŞKENTİ ÜSKÜP!!!

Pegasus Hava Yolları, 15 Ağustos 2011 tarihinden itibaren İzmir’den, 16 Ağustos 2011 tarihinden itibaren İstanbul’dan, Makedonya’nın başkenti Üsküp’e başlatacağı seferler ile uçuş ağını Balkanlar’da da genişletiyor.

Destinasyonlarına yurt içi ve yurt dışında her geçen gün bir yenisini ekleyen Pegasus, son olarak Makedonya’nın başkenti Üsküp’e başlatacağı seferler ile uçuş ağını Balkanlar’da da genişletmeye devam ediyor.

Pegasus’un, Balkanlar’ın göbeğinde Vardar Nehri’nin iki yakasına kurulmuş, Makedonya’nın başkenti ve en büyük kenti olmasının yanı sıra Osmanlı döneminin tarihi izlerini günümüze kadar taşıyan Üsküp sefer biletleri 4 Temmuz 2011 tarihinde satışa sunuluyor.

Üsküp seferlerinin biletleri 29,99 Euro’dan başlıyor

Pegasus’un en taze destinasyonu Üsküp seferlerinin biletleri 4 Temmuz’dan itibaren vergiler dahil 29,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Pegasus misafirleri, 15 Ağustos’tan itibaren İzmir’den Pazartesi ve Cuma günleri, 16 Ağustos’dan itibaren İstanbul’dan Salı, Perşembe, Pazar günleri karışılıklı olarak Üsküp’e uçabilecekler.

Tarihi M.Ö 4.yüzyıla dayanan ve 520 yıl boyunca Osmanlı İmparatorluğu’na evsahipliği yapmış toprakları ile Üsküp, Pegasus’un yurt dışındaki uçtuğu 21 ülkenin 47. şehri oldu. Rahibe Teresa’nın doğduğu topraklar olan Üsküp, bu özelliği ile yardım ve konukseverliği ile öne çıkar. Binlerce yıl farklı kültürlerin yaşam alanına dönüşen Üsküp, gelenekleri, mutfağı ve sanat konusunda çeşitliliklerin arayanların tercihi oluyor. Sıcak yaz günlerini geleneksel olarak her yıl Ekim ayında gerçekleştirilen Üsküp Uluslararası Caz Festivali ile tamamlayan Üsküp, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında festivalin 30. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Pegasus Hava Yolları, 15 Ağustos 2011 tarihi itibari ile Üsküp’ e başlatacağı seferler ile uçuş ağını 21 ülkede toplam 47 şehre yükseltirken, tatil için yeni destinasyon arayışında olanlara da bir seçenek daha ekliyor.

Sefer biletlerine ve detaylı bilgiye flypgs.com internet sitesinde ulaşabilir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim