• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Pegasus'un 59. uçuş noktası Erzincan oldu

Pegasus'un 59. uçuş noktası Erzincan oldu
Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını Pegasus misafirleri için genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni uçuş noktası olan Erzincan’a uçuşlar 39.99TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşecek.

 

İstanbul, 13 Eylül 2012 - Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni uçuş noktası Erzincan için biletler Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.
 
Pegasus Hava Yolları’nın 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren gerçekleşecek Erzincan uçuşlarının biletleri 39.99TL’den başlayan fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sunuluyor.
 
Erzincan’a her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların saatleri, İstanbul’dan saat 08.20 ve Erzincan’dan saat 10.25.
 
Pegasus misafirleri, 59. Uçuş noktası olan Erzincan’dan, Türkiye’de Ankara, Antalya, Adana ve İzmir’e; yurtdışında ise Almaata, Beyrut, Bükreş, Dubai, Kıbrıs, Londra, Lviv, Omsk, Paris, Telaviv, Tiflis ve Üsküp‘e bağlantılı olarak uçabilecek.
 
Doğu Anadolu’nun incisi Erzincan
 
Erzincan kültürel zenginliğinin yanı sıra doğal güzellikleri, coğrafyası, mutfağı ve alışveriş olanakları ile seyahat severler için tercih edilen bir destinasyon oluyor. 
 
Anadolu'nun en eski kültür merkezlerinden biri olan Erzincan, tarih boyunca farklı kültürlerin egemenliği altında kalmış olması ve  İpek Yolu üzerinde bulunması sonucunda farklı esintileri yelpazesinde bulunduruyor.
 
Sunduğu dört mevsime uygun farklı aktiviteleri ve doğal güzellikleri ile ziyaret edenleri etkileyen Erzincan, Pegasus misafirleri için farklı bir tatil seçeneği oluyor.
 
Adrenalin sevenler için rafting yapma imkanı, yürüyüş ve dağ bisikletini tercih edenler için ise bol oksijen ve temiz hava sunan Erzincan, doğa ile iç içe vakit geçirmek için kaçırılmaz bir alternatif oluyor.
 
Şehir, çağlayanlar, göller ve kaplıcalar gibi bir çok  doğa harikasını aynı anda Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuyor.
 
Bu farklı tatil seçeneği için Pegasus Hava Yolları’nın 5 Kasım’dan itibaren başlayan uçularını kaçırmayın.
 
Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.
 
Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;
 
Resmi İnternet Sitesi : www.flypgs.com
Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari?ref=ts
Pegasus Twitter : http://twitter.com/#!/ucurbenipegasus adreslerinden takip edebilirsiniz.
 
Pegasus Hava Yolları
 
Türkiye'nin en köklü özel  havayolu şirketi olarak 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan PEGASUS, günümüzde Sabancı ailesi fertleri tarafından  kurulan ve havacılığın yanı sıra, sağlık ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ESAS Holding şirketlerinden biridir. Ali Sabancı’nın yönetim kurulu başkanlığını, Sertaç Haybat’ın da genel müdürlüğünü yürüttüğü Pegasus Hava Yolları, iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Havayolunda hayata geçirdiği "low cost modeli" uygulamalarla Türkiye'de bir ilke imza atan PEGASUS,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ana üs olarak seçti ve Türk halkını ekonomik fiyatlar ve uçmanın kolay yolu ile tanıştırdı.
 
Yurt dışında 37, yurt içinde 22 noktaya uçuşları olan Pegasus Hava Yolları, toplamda 25 ülkede toplam 59 noktaya uçuyor. Uçuş güvenliği ve teknoloji konularında gerçekleştirdiği “High Cost” yatırımlarla misafirlerine ekonomik, güvenli ve tam zamanında seyahat imkanı sunan PEGASUS, 22.3 milyon USD değerindeki son 2 teknolojik yatırımı ile dünya havacılık tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye’nin en yeni simülatörüne sahip uçuş eğitim merkezini kuran PEGASUS, satın aldığı simülatör ile dünyadaki 582 havayolu arasında simülatör sahibi olan yüzde 10 havayolu şirketi arasında yerini alırken, çift yönlü data aktarımını gerçekleştiren Wireless Groundlink End to End Network Solutions sistemini de filosuna entegre eden dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu. Artan rekabet ortamında Türkiye'nin en yenilikçi ve en hızlı firmalarını bulma hedefiyle yolunda hızla ilerliyor. Pegasus Hava Yolları'nın da sahibi olan ESAS Holding, Nisan 2009'da Almanya'nın ikinci, Avrupa'nın beşinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin'in yüzde 16.48 hissesini satın alarak en büyük ikinci hissedarı oldu.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim