• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Pegasus'un Belgrad uçuşları başladı

Pegasus'un Belgrad uçuşları başladı
Pegasus Hava Yolları Balkanlardaki dördüncü uçuş noktası olan Belgrad’a 1 Şubat 2013’den itibaren 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor

 

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın 2013 yılında uçuşlarına başladığı ilk yurtdışı uçuş noktası Belgrad oldu.
 
Pegasus Hava Yolları’nın uçuş ağına eklenen 26. ülkedeki 62. Uçuş noktası olan Belgrad uçuşlarının ilki 1 Şubat 2013’te gerçekleşti. Pegasus Hava Yolları’nın Belgrad uçuşları Şubat ayından itibaren her hafta Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor.
 
Pegasus misafirleri, Belgrad’dan Türkiye’de Adana, Alanya Gazipaşa, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Kütahya Zafer, Malatya’ya; yurtdışında ise Almati, Beyrut, Dubai, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs, Londra, Omsk, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis’e olmak üzere toplam 10 ülkede 29 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.
 
Pegasus Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Belgrad ile birlikte, Balkanlarda Bükreş, Priştine, Üsküp, ,Belgrad olmak uzere 4 farklı noktaya uçuyor. Pegasus Hava Yollari 28 Şubat’ta uçmaya başlayacağı Saraybosna hattı ile Balkanlardaki uçuş noktalarını 5’e çıkaracak.
 
Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim