• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Pegasus’un çocukları 5 yıl sonra bir arada

Pegasus’un çocukları 5 yıl sonra bir arada
Pegasus Hava Yolları, 2010 yılından beri misafirlerin büyük beğenisini kazanan güvenlik videosunda oynayan Aile Bireyleri’nin çocuklarını hatıra çekimi için bir araya getirdi.
Minik oyuncular, çekimlerde yaşadıkları heyecanı geçen 5 yılın ardından yeniden yaşadılar.Türkiye’nin ilk düşük maliyetli hava yolu şirketi Pegasus Hava Yolları, kurulduğu günden bu yana misafirlerini yenilikçi, yaratıcı ve öncü projeler ile buluştururken minik misafirlerine verdiği önemi vurgulayan çalışmalar yapmaya da özen gösteriyor. Uçaklarda anonslarına “Bayanlar ve Baylar” hitabının yerine “Bayanlar, Baylar ve Sevgili Çocuklar” diyen ilk marka olan Pegasus, 2010 yılında uçuş güvenlik kurallarına tüm misafirlerin dikkatini çekmek için güvenlik videosunda Pegasus Aile Bireyleri’nin yaşları 4 ila 9 arasında değişen çocuklarını oynattı.
 
Sektörde farklı konseptli güvenlik videoları oluşturmak adına öncülük eden video, yayınlandığı tarihten beri her yaştan ve her ülkeden yaklaşık 65 milyon misafirin yoğun beğenisini kazandı. Videoda yer alarak havacılık sektörünün gizli ünlüleri olan çocuklar, geçen yıllar ardından bir hatıra çekimi ile bir araya geldi. ve çekimlerde yaşadıkları heyecanı hatırlamak için küçük bir canlandırma yaptılar.
 
Birbirlerini tanımakta zorlandılar ama heyecanları aynıydı
 
Beş yıl önce yaşları 4 ila 9 arasında değişen çocuklar, ilk karşılaştıkları anda birbirlerini tanımakta zorlandılar ama kısa sürede çekim sırasında yaşadıklarını hatırlayarak videodaki rollerini neşe içinde yeniden canlandırdılar.
 
Sporcu olmak isteyen de var, oyuncu olmak isteyen de
 
Geçen yıllarda gençliğe biraz daha yaklaştıkları gözlenen çocuklarla hatıra çekimleri sırasında keyifli sohbetler de gerçekleşti. Pegasus uçuş güvenlik videosu ile ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan çocuklar arasında oyuncu olmak isteyenler olması dikkat çekti. Bu konuda eğitim alan ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmek isteyen çocuklar, Pegasus’un güvenlik videosunda oynamış olmanın meslek seçimlerinde ilk adım olduğunu ifade ettiler. Videodaki rolleri sayesinde kendilerini uçarken izlemenin keyfini yıllardır çıkaran çocuklar, okul ve sosyal çevrelerinde de tanındıklarını aktardı. Genç oyuncular arasında, yönetmen ve sporcu olma hayali kuran ve bunun için çalışmalara başlayanlar da bulunuyor.
www.ulastirma.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim