• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus'un Erbil seferi 24 Ekim'de başlıyor

Pegasus'un Erbil seferi 24 Ekim'de başlıyor
Art arda açtığı hatlarla misafirlerine alternatif destinasyonlar sunan Pegasus Hava Yolları’nın Erbil seferleri 24 Ekim’de başlıyor.

PEGASUS, 50. UÇUŞ NOKTASI ERBİL İLE ORTADOĞU’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
 
Art arda açtığı hatlarla misafirlerine alternatif destinasyonlar sunan Pegasus Hava Yolları’nın Erbil seferleri 24 Ekim’de başlıyor.
 
Yaz aylarında arka arkaya açtığı hatlarla Avrupa’dan sonra Balkanlar’da genişleyen Pegasus,  Beyrut ve Tahran’dan sonra destinasyonlarına bir Ortadoğu şehri daha ekledi.
 
Biletleri bugün satışa sunulan Erbil uçuşları haftanın 3 günü Ankara merkezi olarak gerçekleştirilecek. İstanbul ve İzmir’den de aktarmalı olarak da uçulabilecek Erbil ile Pegasus 50. uçuş noktasını da misafirlerine açmış oldu.
 
Pegasus misafirleri 24 Ekim’den itibaren Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri  Ankara Esenboğa Havalima’nından 20.55 uçağı ile Erbil’e, Salı, Cuma ve Pazar günleri de saat 00.50 uçağı ile Erbil’den Ankara Esenboğa Havalimanı’na vergiler dahil 99.99 USD’dan başlayan fiyatlarla uçabilecek.
Gelişen Erbil12-15. yüzyıllarda ulaşım yollarının kavşak noktasında bulunan Erbil, büyük bir ticaret merkezi olma konumunu 3 yüzyıl sürdürmüştür. Günümüzde ekonomik ve sosyal açıdan keskin değişim gören Erbil, yapımı bitmiş 3, hala yapılmakta olan bir çok Alışveriş Merkezi'ne sahiptir. Son dönemde sosyal hayatı gelişen Erbil’e, Türk iş dünyasının ilgisi de giderek artmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim