• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Pegasus’un Pazarlama çalışmalarına ödül

Pegasus’un Pazarlama çalışmalarına ödül
Avantajlı hizmetleriyle misafirlerine uçmanın kolay ve hesaplı yönünü sunan Pegasus Hava Yolları, uygulamaları ve pazarlama stratejileri ile ödüllendiriliyor.

Pegasus’un Pazarlama çalışmalarına ödül

Avantajlı hizmetleriyle misafirlerine uçmanın kolay ve hesaplı yönünü sunan Pegasus Hava Yolları, uygulamaları ve pazarlama stratejileri ile ödüllendiriliyor.

Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile tanıştırarak, onları yurt dışında 34, yurt içinde 21 olmak üzere, toplam 24 ülkede 55 noktaya uçuran Pegasus, sunduğu yenilik ve hizmetlerini ödüllerle taçlandırıyor.

Pegasus Hava Yolları, yayın hayatının 15. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından, okuyucuları arasında düzenlenen “En İyiler Kimler 2012” anketinde 2 dalda ödüle layık görüldü.

Voyager internet sitesi üzerinden 18.453 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonucu Pegasus, “Zamanında Hareket” ve “En İyi Online Bilet Hizmetleri” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde  “Zamanında Hareket” kategorisinde ödülü Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Direktörü Boğaç Uğurlutekin, “En İyi Online Bilet Hizmetleri” kategorisinde  ödülü de  Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk teslim aldı.

Bir Ödül de Pegasus’un Pazarlama Çalışmalarına...

Kırmızı Bavul ve “Türkiye’de Havacılığı Biz Değiştirdik” temalı imaj kampanyaları ile 2011 yılına damgasını vuran Pegasus, bu kampanyalarla pazarlama alanında 2 farklı ödülün de sahibi oldu.

Yurt dışı uçuş ağını vurguladığı Kırmızı Bavul ve “Türkiye’de Havacılığı Biz Değiştirdik” temalı imaj kampanyalarında kullanılan 2 outdoor uygulaması, pazarlama dergisi Media Cat tarafından geleneksel olarak düzenlenen 6. MediaCat Out of Home Ödülleri’nde “En İyi Billboard Çoklu Kullanımı” ve “En İyi Araç Giydirme” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim