• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Pegasus'un yeni uçuş noktası Almati oldu

Pegasus'un yeni uçuş noktası Almati oldu
Pegasus, Avrupa, Rusya, Balkanlar ve Orta Doğu’dan sonra hızlı büyümesine Orta Asya’da Almati ile devam ediyor.

PEGASUS, YENİ UÇUŞ NOKTASI ALMATİ İLE  BAĞIMSIZ DEVLETLER TOPLULUĞU’NDAKİ UÇUŞLARINA YENİ BİR DESTİNASYON EKLİYOR

2011 yılında yurt dışındaki hatlarına hızla yenilerini ekleyen Pegasus Hava Yolları, Kazakistan’ın en büyük şehri Almati seferlerinin biletlerini satışa sundu. Misafirlerine farklı bölgelerde destinasyon alternatifleri sunan Pegasus, Avrupa, Rusya, Balkanlar ve Orta Doğu’dan sonra hızlı büyümesine Orta Asya’da Almati ile devam ediyor.

Pegasus’un 23 Ocak 2012 tarihinde Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’ya başlayacak uçuşlarının biletleri tüm vergiler dahil 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus’un yeni destinasyonu olan Almati uçuşları, Pazartesi ve Perşembe günleri saat 19.30’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan , Salı ve Cuma günleri de  Almati’dan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Kayak İçin Yeni Destinasyon Arayanlara Müjde!

Kazakistan’ın eski başkenti, günümüzde ise en önemli şehri olan Almati, kış sporları severlerin kaçırmamaları gereken bir destinasyon. Pegasus, 23 Ocak’ta başlayacak Almati seferleri ile yepyeni bir kayak destinasyonu arayışında olanlara uygun fiyatlı bir seçenek daha sunuyor.

2011 Asya Kış Oyunları’na evsahipliği yapan Almati, etrafındaki dağlar, şehir merkezine çok yakın mesafede bulunan Medeu olimpik buz pateni pisti ile deniz seviyesinden 3.163 metre yüksekliğe kadar ulaşım sağlayan Chimbulak,  Ak-Bulak veTabagan kayak pistleriyle kış tatilcilerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunar.

Büyük Almati Gölü ve Büyük Kanyon kayak severler kadar, tırmanma,yürüyüş gibi doğa sporlarını sevenleri büyüleyici özelliklere sahip doğal bir park içeriğindedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim