• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Pera Palace Hotel en iyi yeni otel seçildi

Pera Palace Hotel en iyi yeni otel seçildi
Türkiye’nin ilk uluslararası oteli olan Pera Palace Hotel, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) tarafından verilen CATHIC Awards’ta, “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” seçildi.

Pera Palace Hotel en iyi yeni otel seçildi

Türkiye’nin ilk uluslararası oteli olan Pera Palace Hotel, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) tarafından verilen CATHIC Awards’ta, “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” seçildi.

2010 yılının eylül ayında, Beşiktaş Turizm Yatırımları tarafından 23 milyon Euro’luk bir yatırımla gerçekleştirilen restorasyondan sonra yeniden açılan Pera Palace Hotel, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) tarafından “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” seçildi. Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı, bölgede artan otel ihtiyacını değerlendirmek üzere 7-9 Şubat günleri arasında sektörün önde gelenlerini İstanbul’da bir araya getirdi. CATHIC’in her yıl sektörün en başarılılarını açıkladığı CATHIC Ödülleri de konferans sırasında sahiplerine sunuldu.

Elif Egeli Nişancı, Trevor Ward, Mehmet Önkal, Turgut Gür, Ömer İsvan, Lisya Sullam gibi sektörün önde gelen isimlerinin jürisinde yer aldığı CATHIC Ödülleri Töreni’ne, Pera Palace Hotel adına Beşiktaş Turizm Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kalkavan ve otelin Genel Müdürü Pınar Kartal Timer katıldı.

“Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” ödülünü alan Yavuz Kalkavan şunları söyledi;

“İstanbul’un en değerli tarihi binalarından biri olan ve geçtiğimiz 120 yıla en üst seviyede tanıklık etmiş Pera Palace Hotel’in dünya turizmine yeniden kazandırılmasında aldığımız rolden dolayı büyük bir manevi mutluluk içerisindeyiz. Projelerinin hazırlanması ve fiziki inşaa süreci dahil 3.5 yıl süren restorasyon çalışması sonucunda Pera Palace Hotel, mevcut hali ile çok beğenilmiştir. Oteli ziyaret eden yerli ve yabancı uzmanlar yapılan işten dolayı projede görev alan kişileri ve kurumları tebrik etmektedirler. Bugün aldığımız Cathic Awards ‘En İyi Yeni Otel’ ödülünü bizimle birlikte 2007 yılından beri Pera Palace’a gönül veren tüm muheliflerimiz , danışmanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız adına kabul ediyorum, projemizi ödüle layık gören sayın juri üyelerine teşekkür ediyorum.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim