• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Petrol Ofisi ve Hidromek'ten işbirliği

Petrol Ofisi ve Hidromek'ten işbirliği
Petrol Ofisi ile Hidromek, teknolojik ortaklık ve iş makinelerinin ilk dolumunda PO'nun madeni yağlarını kullanma konusunda bir işbirliğine imza attı.

PETROL OFİSİ VE HİDROMEK ANLAŞTI

Petrol Ofisi ile Hidromek, teknolojik ortaklık ve iş makinelerinin ilk dolumunda PO'nun madeni yağlarını kullanma konusunda bir işbirliğine imza attı.

Akaryakıt ve madeni yağlar şirketi Petrol Ofisi (PO) ile, iş makineleri üreticisi Hidromek, teknolojik ortaklık ve iş makinelerinin ilk dolumunda PO'nun madeni yağlarını kullanma konusunda bir işbirliğine imza attı.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi ASO toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip madeni yağ şirketi olarak, Türkiye'nin önemli iş makinesi üreticisi Hidromek ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin, sanayinin üst düzey teknolojiyle buluşmasına güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

“Bu bir başlangıç”

İşbirliği çerçevesinde Hidromek'in özel gereksinimlerine uygun ürünler geliştireceklerini anlatan Gürsu, “Türkiye'de toplam madeni yağ talebi yılda yaklaşık 500 bin ton civarındadır. Her geçen gün büyüyen madeni yağlar pazarı 2010 yılında yüzde 15 büyüme sağladı. PO Madeni Yağlar, 2 bin 500 istasyon ve 30 adet toptan bayi ile Türkiye’de en yaygın satış ağına sahip. Yaptığımız anlaşma çerçevesinde Hidromek'in iş makinelerinde kullanılacak madeni yağların ilk dolumu PO'nun yüksek teknoloji ürünleriyle yapılacak. Bu bir başlangıç, işbirliğimizin ilerleyen dönemde daha da genişleyeceğini ve uzun yıllar da devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

“2011’de hedef 10 bin”

Hidromek Pazarlama Müdürü Levent Karaağaç ise satış sonrasında da PO tarafından Hidromek için özel olarak üretilen madeni yağları müşterilerine sunacaklarını belirterek, “PO ile işbirliğimizi artırarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre yeni ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi. Geçen yıl yurt içinde 7 bin 700 adet iş makinesi sattıklarını kaydeden Karaağaç, 2011 hedefinin de 10 binin üzerine çıkmak olduğunu, şu anda Türkiye'de 7 yaş ve altında 54 bin 300 kadar iş makinesi bulunduğuna işaret etti. Toplantının ardından Hidromek'in 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Ankara fabrikası, gazetecilere gezdirildi.

Cengiz TEPEBAŞ - KARA&DENİZ

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim