• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Peugeot'dan ekimde 2 yeni model

Peugeot'dan ekimde 2 yeni model
Peugeot, ekim ayında Türkiye pazarına 2 yeni model sunacak.

İSTANBUL - Peugeot, Türkiye pazarına ekim ayı itibarıyla 2 yeni model ve teknoloji sunacağını duyurdu. 
 
Şirketten yapılan açıklamaya göre, yenilenen Peugeot 508 ve Peugeot 308 ile sunulan 3 silindirli benzinli motor teknolojileri, markanın yüksek donanımlı otomobillerin daha fazla tercih edilmesini hedefleyen ürün gamını yükseltme stratejisini, ödünsüz kalite ve teknoloji arayışını ve tüm dünyada yüksek imaj algısını güçlendiriyor. 
 
Yeni Peugeot 508, özgün tasarımı ile dikkati çekiyor, teknolojik içerik ve yeni motor seçenekleri anlamında büyük değişikliklerden yararlanıyor. Yeni Peugeot 508'de yeni tip radyatör ızgarası ile dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve kör nokta uyarı sistemi gibi yenilikler yer alıyor. Aynı zamanda tutumlu ve yüksek performanslı 1.6 e-HDi 115 hp ETG6 Stop&Start'ın yanı sıra Euro 6 normlarında yeni benzinli 1.6 THP 165 hp Otomatik Stop&Start motor seçeneği tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 
 
Avrupa'da "2014 Yılının Otomobili" seçilen PEUGEOT 308, ekim ayı itibarıyla Türkiye pazarına çıkacak olan EAT6 (6 kademeli Efficient Automatic Transmission) vites seçenekli 130 beygir gücündeki yeni turbo benzinli PureTech motoru ile ürün gamını genişletiyor. 
 
Euro 6 normlarına uygun PureTech motor seçenekleri ile Peugeot 308, yakıt tüketimi ve emisyon salımları açısından sınıfının liderliğine yerleşirken bu performans Peugeot'nun standartlarına uygun sürüş keyfi ile sağlanıyor. 
 
PureTech motor, manuel vitesli versiyonda karma parkurda 4,6 litre yakıt tüketimi ve 107 gram/kilometre CO2 salımı gerçekleştiriyor. Performanslı ve sağlam 3. nesil EAT6 otomatik vites kutusu ile eşleşen versiyonda ise bu oranlar karma parkurda 4,9 litre yakıt tüketimi ve 114 gram/kilometre CO2 emisyon salımı olarak gerçekleşiyor. 
 
Bu teknolojik gelişmeler Peugeot'nun Avrupa ürün gamının CO2 emisyonu ağırlıklı ortalamasını azaltıyor ve markanın Avrupa çevre dostu markalar sıralamasında ilk üç arasında yer almasını ve PSA Grubunun da CAFE liderliğini almasını sağlıyor. 

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim