• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Peugeot'dan "Engelsiz Ürün Gamı"

Peugeot'dan "Engelsiz Ürün Gamı"
Peugeot, 2013 yılında hayata geçirilen ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında Peugeot "Engelsiz Ürün Gamı"nı pazara sunuyor.

Peugeot açıklamasına göre, program kapsamında araç satın almak isteyen  engelli müşterilere Peugeot Fransa onaylı özel sürüş aparatları tavsiye ediliyor.  Ayrıca tekerlekli sandalye taşımak üzere dönüştürülmüş Partner Tepee araçlar  sunuluyor.                 

Peugeot Yetkili Satıcısı'larına gelecek olan engelli müşteriler  "Engelliler ile Doğru İletişim" eğitimi almış olan personel tarafından  karşılanacak, kendilerine en uygun araç ve donanıma en güvenli şekilde ve en  uygun koşullarda ulaşma imkanına sahip olacak.   

Peugeot, bu program dahilinde bedensel engellilerin Otomobil  kullanmalarını kolay ve rahat hale getirecek, hareket özgürlüğü sağlayacak sürüş  donanımları sunuyor.                

Müşterinin zevkinize uygun bir model, araçlara uygun olarak  tasarlanmış şekilde ihtiyaca göre dönüştürüyor.                 

Kullanılan donanımlar yüksek teknoloji ile üretilmiş ve Peugeot  merkezi tarafından onaylanmış ürünlerden oluşuyor ve montajları uzman bir ekip  tarafından yapılıyor. İstenilen dönüşüm gerçekleştikten sonra araç garantisi  devam ediyor.                 
Peugeot ürün gamında bulunan tüm otomatik vitesli binek otomobiller  ilgili aparatlar ile donatılabiliyor. Araçların satışı da ayrı bir kanal  üzerinden ÖTV istisnasının yanı sıra uygulanan özel indirimler ile Peugeot  Yetkili Satıcıları'nda gerçekleştiriliyor.                 

Yasal zorunluluk gereği yapılan özel tertibat kişinin engeli ile  uyumlu olmalı. Bu kapsamda hareket ettirici aksam olarak debriyaj, fren ve gaz   pedalları ile vites kolunda sabitlenmiş bir şekilde özel tertibat yapılması  gerekiyor.     

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim