• BIST 9791.27
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Peugeot'tan Gaziantep Fuarı'nda yenilikler

Peugeot'tan Gaziantep Fuarı'nda yenilikler
Bu yıl 24 Eylül 2011 tarihinde kapılarını VIP günü ile açan Gaziantep Autoshow Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı’nda tüm yenilikleri ile Peugeot rüzgarı esiyor.

Peugeot'tan Gaziantep Fuarı'nda yenilikler

Bu yıl 24 Eylül 2011 tarihinde kapılarını VIP günü ile açan Gaziantep Autoshow Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı’nda tüm yenilikleri ile Peugeot rüzgarı esiyor.

Gaziantep Peugeot Bayisi Gazikent fuarın en etkileyici standlarından biriyle tam bir gövde gösterisi yapıyor. Fuarda, 600m² bir alan üzerine kurulan Peugeot ve Peugeot Professionnel standlarında Yeni 508 ve 508SW, RCZ, 3008, 5008, 308, 207, Bipper, Partner Tepee, Partner Van, Boxer Van ve Boxer Midibüs olmak üzere toplam 12 farklı model sergileniyor. Ayrıca Peugeot, Gaziantep Autoshow’a özel fırsatlar sunuyor.
 
Peugeot 508: Kaliteli Zaman Tasarımının her aşamasında ve her alanda kaliteli, yalın ve çarpıcı bir araç olarak tasarlanan Yeni Peugeot 508, güçlü ve ekonomik benzinli motor seçenekleri, yeni nesil e-HDi teknolojisi, prestijli ve aerodinamik tasarımı, üst düzey kalitesi, konforu ve eşsiz sürüş keyfi unsurlarıyla pazara çok güçlü bir giriş yaptı. “Kaliteli zaman” sloganı ile lanse edilen Yeni Peugeot 508, Sedan ve SW olmak üzere 2 gövde tipi ile pazara sunuldu. Yeni Peugeot 508, sürücü ve yolculara sunduğu konfora katkıda bulunan yüksek teknolojik donanımlarla da asaletini sergiliyor. Versiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunulan Navigasyon, Renkli Head Up ekranı, Dört bölgeli otomatik klima, Akıllı ışık sistemli yönlendirmeli Xenon farlar,Viraj aydınlatması, Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Elektronik park fren sistemi, Sürücü için elektrikli bel masajı, Yol bilgisayarı, JBL hi-fi ses sistemi gibi donanımlar 508’in özel karakterini daha da güçlendiriyor.
 
Yepyeni çizgileri ile Peugeot 308 Orta segmentin başarılı modeli Peugeot 308, Peugeot’nun yeni marka kimliğini sembolize eden çizgilere bürünürken, yenilikçi mikro-hibrid e-HDi teknolojisinden yararlanıyor ve yakıt tüketimi ile CO2 emisyonlarını kilometre başına 98 g CO2’den itibaren en düşük seviyeye indiriyor. %15 oranında yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanım maliyeti tasarrufu sunan bu mikro-hibrid teknolojisine ek olarak, CO2 emisyon düzeyini etkileyen bütün faktörler optimize ediliyor. Yeni Peugeot 308 ile e-HDi teknolojisini hem manuel hem de Auto6R vites kutusu seçenekleri ile sunan ilk ve tek marka olan Peugeot, bu segmentte standart olarak sunulan ESP donanımı ile de farklılığını ortaya koyuyor. Yeni Peugeot 308’in stili LED’li farları ile ön plana çıkıyor.
 
Sıradışı bir heyecan Peugeot RCZ RCZ, özgün ve yenilikçi tarzı, özel iç mekânı, sürüş keyfi, dinamik ve çevreci motor seçenekleri ile 200 yıllık tarihinden güç alan Peugeot markasını daha fazla tutku ve heyecan dolu bir geleceğe doğru taşıyor. Peugeot RCZ 2+2 Sportif Coupe, zor beğenen, bilinçli, farklılaşma arayışında olan ve ilk görüşte tutulmaya, baştan çıkarılmaya hazır bir müşteri kitlesine yönelik sıra dışı özel bir araç olarak tasarlandı. Tasarımıyla Peugeot’nun “Yeni Marka Dünyası”nı yansıtan RCZ, markanın yeniden tasarlanan logosunu karoserisinin üzerinde gururla taşıyor.
Peugeot RCZ Euro 5 standartlarına sahip olan 2 farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Otomatik vites seçeneğine sahip 1.6 THP motor, 156 hp güç ve 240 Nm tork üretiyor. Peugeot RCZ’in diğer motor seçeneği 6 ileri manuel vites kutusu ile sunulan 200 hp gücündeki 1.6 THP motor 275 Nm tork üretiyor.
 
Peugeot tüm modelleri ile Gaziantep’te
 
Peugeot, 5008 ile monospace dünyasına yepyeni bir yorum getiriyor. Peugeot’nun yeni marka kimliğini vurgulayan değerleri benimseyen bu yeni model, bu segmentten beklenen tüm ayrıcalıklı özellikleri mükemmel yol tutuşundan ödün vermeden en üst seviyede sunuyor ve sürüş konforu ile güvenlik konusunda en ileri teknolojileri içeriyor. Peugeot 5008 bu şekilde monospace pazarında yeni referansları belirleme hedefinde olduğunu ortaya koyuyor. 7 koltuklu Peugeot 5008, zengin donanım seviyesi, Video Paketi ve çevre dostu motor seçeneği ile dikkat çekiyor. Peugeot 5008, head up ekranı, güvenli takip mesafesi kontrol sistemi, üç sırayı da kapsayan kafa/perde hava yastığı, daha fazla bağlantı olanağı, rampada kalkış destek fonksiyonlu otomatik elektrikli park fren sistemi, her koltuk için kemer ikaz ışıkları, düşük lastik basıncı sensörü gibi donanımlarla farklılaşıyor.
 
Kompakt ve geniş hacimli bir crossover olan Peugeot 3008, sadece Peugeot ürün gamı içerisinde değil, mevcut otomobil pazarinda yeni ve yenilikçi bir ürün arzı oluşturuyor. Peugeot 3008 modern, pratik ve sürüş keyfi yüksek bir araç arayışında olan müşterilere orijinal çözümlerle birlikte, en üst seviyede çok amaçlı kullanım olanağı sunuyor.
 
Peugeot 207, markanın 200 yıllık tecrübesiyle ortaya koyduğu kaliteyi gözler önüne seriyor. Peugeot 207 hem yüksek donanım seviyesiyle konforu arttırıyor, hem de benzersiz bir güvenlik seviyesi sunuyor. Dinamizm, kullanım zevki ve aynı zamanda düşük yakıt tüketimi ile çevre bilinci gibi olgularla öne çıkan 207, aynı zamanda avantajlı fiyatları ile de B hatchback sınıfında tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Peugeot’dan hayatı kolaylaştıran ve standartlarınızı koruyan hizmetler: Peugeot Artı Garanti Peugeot, üretici garantisi bitiminde Peugeot güvencesi ile garanti koşullarından yararlanmaya devam etmek için akılcı çözümler sunuyor. Aracı bir sigorta şirketi/ broker olmadan, doğrudan Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. güvencesi ile sunulan Peugeot Artı Garanti, 2 yıllık üretici garantisi koşulları ile aynı kapsamda sunuluyor. Peugeot Artı Garanti ile müşteriler araçlarını satın alırken 2 yıllık üretici garantisine ek olarak, garanti süresini 1 yıl ya da 2 yıl daha uzatabiliyorlar. Böylece toplam garanti süresi seçilen paket doğrultusunda 2+1 yıl / 100 000* km ya da 2+2 yıl / 150 000* km’ye ulaşıyor. 18 aydır trafikte olan (0-18 ay) Peugeot modellerinin de faydalanabileceği Peugeot Artı Garanti, 7/24 Peugeot Assistance hizmetini de kapsıyor. Peugeot Artı Garanti için Peugeot Finans'ın katkılarıyla farklı ödeme/taksit imkanları sunuluyor.

“Peugeot Professionnel” Gaziantep’de yerini alıyor
 
Peugeot, profesyonel müşterilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmek amacıyla bu programa katılan 31 adet Peugeot Yetkili Satıcısı bünyesinde, filo müşterisi olan tüzel kişilere yönelik Peugeot Professionnel programını hayata geçirdi. Böylece filo satışlarına yönelik özel hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Peugeot, ticari yaklaşımlarındaki iddiasını sürdürüyor.
Filo müşterisi olan tüzel kişilere yönelik bir program olan Peugeot Professionnel kapsamında özel eğitimlere katılan bir ekip görev yapıyor. Konusunda uzman araç satış danışmanları; filo müşterilerinin beklentilerine en uygun çözümü sunuyorlar ve en doğru aracı seçmelerine yardımcı oluyorlar.
 
Peugeot Professionnel satış noktalarında Peugeot hafif ticari araç gamındaki tüm araçları yakından görme ve inceleme şansı, Peugeot hafif ticari araç gamını test etme imkanı sunuluyor. Bu program dahilinde araç dönüşüm çalışmaları da yapılıyor. Boxer modelinin yeni Midibüs versiyonu da bu program kapsamında pazara sunuluyor. Bu özel müşteriler satış sonrası hizmetlerini de tam donanımlı teknik imkanlar ile program dahilinde alıyorlar.
Gaziantep Autoshow’da Peugeot Professionnel standında, Peugeot hafif ticari araç ürün gamında bulunan Bipper Kombi, Partner Van, Partner Tepee, Boxer Van ve yepyeni modeli Boxer Midibüs sergileniyor.

Yolcu taşımacılığında iddialı bir Peugeot: Yeni Boxer Midibüs 16+1

Peugeot’nun ticari yolcu taşımacılığı konusunda sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini daha da ileriye taşıyan Yeni Boxer günümüz müşteri talep ve beklentilerini karşılamanın ötesinde yenilikçi özellikleri bünyesinde topluyor. Yeni Boxer Midibüs, güvenlik ve konfor konusunda oldukça iddialı olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Türkiye’de yapılan lokal dönüşümü neticesinde ortaya çıkan Yeni Boxer Midibüs, 16+1 oturma düzeninde Personel ve Okul olmak üzere 2 versiyon olarak tasarlandı.

Boxer artırılmış iç boyutları ve sınıfının en geniş iç ölçüleri ile 16 yetişkin yolcunun fazlasıyla yeterli diz mesafesine sahip olacağı şekilde ayarlanırken yolcular için gerçek konforu yaşatacak özellikler ile donatıldı. Yeni Boxer Midibüs'ün sürücü kabini de, binek araçlarda kullanılan malzemelerin seçilmiş olması sebebiyle yüksek kaliteli ve oldukça konforlu.

Boxer panel vanlarda olduğu gibi Boxer Midibüs versiyonlarında da hem ön hem arka tekerleklerde disk frenler bulunuyor ve kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS), elektronik fren gücü dağıtım sistemi (REF) ve acil fren yardım sistemi (AFU) standart olarak sunuluyor. Okul versiyonunda araç çevresel kamera sistemi ile donatıldı. Arkada, sağ yan aynanın altında ve 2 adet ön tampon içinde olmak üzere araçta üzerinde toplam 4 adet kamera bulunuyor. Böylece, çocukların araca iniş-binişleri, aracın önündeki kör noktalar şoför tarafından içerinden izlenebiliyor.

6 ileri mekanik vites kutusu ile sunulan 120 bg gücündeki 2.2 HDi motor, 2000 d/d'de maksimum 320 Nm torka sahip. Sunmuş olduğu yüksek performansa göre son derece düşük yakıt tüketimine sahip olan bu motor her tür yol ve yükleme koşulunda kullanıcıların beklentisini karşılıyor. Bakım aralıkları 30.000 km. olan 2.2 HDi 120 bg motoru ile Yeni Boxer Midibüs, daha düşük bakım maliyeti sağlayarak büyük bir avantaj yaratıyor.

Peugeot Professionnel Standındaki diğer modellerden Partner Van, uzun gövde yapısının sağladığı ilave hacmin yanında sürücü dahil 3 kişi taşıma kapasitesi, modüler ön koltuk tasarımı ile benzersiz işlevsellik özellikleri ve yüksek seviyede konfor sunuyor.
 
2007 yılının Kasım ayından itibaren Türkiye’de üretilen Peugeot Bipper ürün gamında bulunan Kombi versiyonu gerek donanımları gerekse sunduğu kullanım avantajları ile hafif ticari araç pazarında bir adım önde olmayı sürdürüyor.
 
Boxer Van, 8m3’den 17m3’e kadar sunduğu geniş iç hacim seçenekleri, her işe uygun optimize ölçüleri ve düşük kullanım giderleri ile profesyoneller için yaratılmış bir araç olduğunu kanıtlıyor. Sınıfında bir ilk olarak cam tavan özelliğini getiren Partner Tepee Premium Zenith Pack modeli de Peugeot standındaki yerini alıyor. Bu yeni özel seri mevcut Partner Tepee’nin imaj ve değer algısını geliştirirken, otomotiv sektörü için yenilikçi bir ekipman olan Zenith tavan ile araca statü boyutu da kazandırıyor. Artık bir ticari araçta da cam tavan imtiyazı yaşanabilecek.Kaynak:Otomobilgazetesi
 
 
www.UlasimOnline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim