• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Phenoma Challenge'de geri sayım başladı

Phenoma Challenge'de geri sayım başladı
Hayallerinizin otomobiline sahip olma fırsatı sunan Lassa Phenoma Challenge’da geri sayım başladı.

PHENOMA CHALLENGE’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

Hayallerinizin otomobiline sahip olma fırsatı sunan Lassa Phenoma Challenge’da geri sayım başladı. İnternet üzerinden oynanan ve ilk 15 günde 15 bin 153 yarışmacının katıldığı Phenoma Challenge’da hala oyuna katılmayan yarışmacıların hayalindeki otomobile sahip olması için sadece 1 hafta kaldı

Lassa, yeni spor lastiği Phenoma için hazırladığı sosyal medya projesi ‘Phenoma Challenge’ ile hayalleri gerçekleştiriyor. 2 Mayıs tarihinden itibaren sosyal medyada son günlerin en çok konuşulan ve 13 günün sonunda 619 bin 548 kez görüntülenen yarışma, bir kişiye çekilişsiz kurasız otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. 24 Mayıs 2011 tarihinde sona erecek olan yarışmada çeyrek final elemeleri ile heyecan artacak.

Proje kurgusuyla da sektörde ilk olan Phenoma Challenge’ın başlamasıyla hayalindeki otomobile sahip olmayı isteyen yarışmacılar, hayallerinin otomobilini seçerek her gün kendilerine yöneltilen 3 soruyu doğru yanıtladığı takdirde otomobilini elinde tutmaya devam ediyor. Soruları zamanında ve doğru cevaplayan kullanıcılar, hayallerindeki otomobili kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor. Kampanyanın sonunda 1 kişi, hayallerindeki otomobilin sahibi olurken, 1 kişi Apple iPad2, 8 kişi navigasyon cihazı, 40 kişi de iPod Shuffle sahibi olacak.

25 Mayıs tarihinde başlayacak olan çeyrek finalde, 50 Phenoma Challenge yarışmacısı, hayallerindeki otomobilleri kazanabilmek için 10’ar soru daha yanıtlayarak yarı final için yarışacaklar. Yarı finale kalacak 10 yarışmacıya ise Lassa Phenoma Challenge Ekibi tarafından gönderilecek web kameralar aracılığıyla yarı final’in site üzerinden canlı yayımlanması da sağlanacak. Finalde, hayalindeki otomobil için kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar da aynen yarı finalde olduğu gibi web cam ile siteye canlı bağlanacaklar.

Bu heyecan dolu yarışmaya katılmak için www.phenoma.com.tr sitesinden kayıtlar 24 Mayıs tarihine kadar devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim