• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Pilot olmak isteyenlere büyük müjde!

Pilot olmak isteyenlere büyük müjde!
Pilotol.com (ITS) Amerika'nın EASA lisansını Florida'da vermeye yetkili TEK okulu “European Flight Traning” ve Florida'nın ünlü, prestijli Hava Koleji “Aviator College” in Türkiye temsilcisi olmuştur.

Pilot olmak isteyenlere büyük müjde!

Pilotol.com (ITS) Amerika'nın EASA lisansını Florida'da vermeye yetkili TEK okulu “European Flight Traning” ve Florida'nın ünlü, prestijli Hava Koleji “Aviator College” in Türkiye temsilcisi olmuştur.

Amerika'nın en prestjli ve başarılı uçuş okullarını temsil Eden pilotol.com pilot adaylarına en kısa sürede en iyi eğitimi vermeyi amaçlayarak birbirinden farklı uçuş eğitim programları sunuyor.

Pilot adayları için beklenen müjdeli haber geldi! Amerika'da EASA lisansına çevirim işlemi yapmadan direk olarak alabilir ve Intern pilot öğrencisi olarak UÇUŞ EĞİTMENİ olabilirsiniz. Amerika'nın EASA lisansını vermeye yetkili okulu “European Flight Traning” ile aldığımız EASA JAA lisansınızı hiçbir şekilde çevirim işlemi yapmanıza gerek kalmadan EASA yetkilisi okulumuzdan lisansınızı direk olarak alabilirsiniz. 

Farklı uçuş programlar sunan Pilotol.com pilot adaylarına Intern öğrenci olma ve 1500 saatlik uçuş tecrubesi yaşayarak ATPL lisansını alarak uçuş eğitmeni olma sansını sunuyor. Intership programa dahil olarak, 2 sene içerisinde pilotluk lisanslarınızı alabilir ardından uçuş eğitmeni olarak 1 sene Amerika'da okulumuzda MAAŞLI STAJ yapabilir ve 1500 saatin üzerinde uçuş tecrubesi yaşayarak aynı anda para kazanabilirsiniz.

Amerika'da ki uçuş okullarının %95 'I Part 141 onaylı M1 vizesi verirken European Flight Traning ve Aviator College hem M1 hem de AKADEMIK F1 öğrenci vizesi vermektedir. Amerika'da sadece 3 önemli okul Ingiltere Sivil Havacılık ve EASA onaylı EASA CPL pilotluk lisansını vermektedir ve sadece European Flight Traning “Modüler Aletli Uçuş” saatlerini de uçurmaya yetkilidir. 

Aviator College aynı zamanda Akreditif GÜVENCELİ AKADEMİK okul olduğu için pilot adayı hem F1 AKADEMİK öğrenci vizesi ile Amerika'ya gelebiliyor, hem Avrupa EASA lisansını Amerika'da alabiliyor hem de okulu bitirdikten sonra Intership Programına dahil olarak uçuş eğitmeni olabilir ve 1 sene okullarımızda uçuş eğitmeni olarak çalışarak FAA ATPL lisansı için gerekli 1500 saatlik uçuşu tamamlayarak ardından 1 sene de OPT ( Optional Practical Traning) dediğimiz önemli belge ile Amerikan havayolu şirketlerinde çalışma basvurusu yapabilir. 

Aynı anda bu önemli ve hiçbir pilotluk okulunda bulunmayan 4 özelliği sizlere sunan Pilotol.com Intership Programi beraberinde OPT süresi sonrasında çalıştığı Amerikan şirket tarafından pilot adayının başarısı doğrultusunda çalişma izni çıkarılarak Amerika'da yaşamaya devam edebilir.

Pilotol.com (ITS), Amerika'nın prestijli okulları European Flight Traing ve Aviator College'in Türkiye temsilcisi olarak pilot adaylarına birbirinden farklı özelliklere sahip,donanımlı uçuş eğitim programları sunuyor. Pilot adayı 2 yıllık Intership program dahilinde 1500 saat uçarak ATPL lisansını alabilir ya da FAA PPL-IR lisansi-EASA Cpl/Me-14 ATPL Theory programına dahil olarak lisanslarını 9 ay içerisinde alabilir. 

Pilot adayı özellikle Aletli Uçuş Lisansı’nı aldıktan sonra (IR) Florida ve Geoergia eyaletlerinde toplam 50 farklı havalimanına inerek IR-Aletli Uçuş eğitimini ve 100 saatlik SOLO uçuş saatlerini gerçekleştirebiliyor. Son 1,5 uçuşunu Bahama'ları Güney Binimi adasına gerçekleştirerek “ULUSLARARASI UÇUŞ KURALLARI” ile uçarak tecrübesine tecrübe katarak ve son uçuşunu Bahama'ların mükemmel sahillerinde keyif alarak tamamlıyor. 

Pilot adayı 228 saatlik uçuş eğitimi içerisinde bütün uluslararası havalimanı prosüdürlerini 12 ayrı Enternasyonel havalimanında ve 38 bölgesel havalimanında hertürlü iniş ve yaklaşım prosüdürlerini defalarca farklı pistlerde yaparak tamamliyor.

Pilot adaylarını en başarılı şekilde eğitmeyi hedefleyen Pilotol.com, farklı uçuş eğitim paketleri hazırlayarak pilot adaylarına birçok eğitim sansı sunmakatadır. Pilotol.com uçuş eğitimleri içerisinde her pilot adayının ICAO Level Test'ni başarılı ile geçmesini sağlayarak  ICAO Level Sertifika'sını veriyor ve pilot adayını uçuş eğitimlerinden mezun ediyor.
 

En iyi uçuş eğitimlerini ve en önemli pilotluk lisanslarını almak için pilotol.com a basvurunuzu hemen yapın...!

 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim