• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Piper M serisi uçak alana ücretsiz eğitimi verecek

Piper M serisi uçak alana ücretsiz eğitimi verecek
Dünyanın en eski genel havacılık uçakları üreticilerinden Piper’in Türkiye temsilciliğini alan Baymap Havacılık, Piper M serisi uçak alana ücretsiz PPL eğitimi verecek...

 

Genel Havacılık sektörünün genç oluşumu Ankara kökenli BAYMAP Havacılık, ABD’li uçak üreticisi Piper’dan Türkiye Mümessilliği yetkisini aldı ve tanıtım faaliyetlerine başladı. Ayrıca Piper Aircraft, tüm Piper ürünlerinin Türkiye yetkili servis merkezi olarak seçtiği Tarkim’in bakım  yetki belgesini de onayladı.
 
Alanında en başarılı uçak olarak bilinen Piper’ın M-Plus serisi ( Matrix, Mirage, Meridian ) tek motorlu olup kulüp konfigürasyonda yerleştirilmiş 6 koltuğu bulunuyor.  Geniş iç hacmi ile yüksek menzil ve konfor özelliklerini yüksek emniyet fonksiyonlu piston ve türbün versiyonlar ile sunan M-Serisi arzu edilirse kabin basınçlı opsiyon ile de alınabiliyor.
 
Piper, M-plus serisi haricinde çift motor kategoride Seneca ve Seminole, hafif tek motorlu seride Archer ve Arrow uçaklarını da genel havacılık dünyasında çok satan modeller arasında bulunuyor. Serisindeki rakipleri ile karşılaştırıldığında fiyatları daha cazip olan Piper’ın tüm ürünlerini Türkiye ve çevre ülkelerde pazarlayacak olan BAYMAP Havacılık, Airex 2012’de Matrix ve Meridian model iki uçağını standında tanıtacak.
 
Yakın zamanda Ankara’da sadece PPL odaklı pilot yetiştirme kursu da açacak olan BAYMAP Havacılık, eğitim yetkisi alındıktan sonra Piper M serisi alıcılarına ücretsiz PPL eğitimi dâhil ülkemiz için gerekli olacak yer destek hizmetlerini de sunacak. Sadece Genel Havacılık sektörüne hizmet verecek olan ve SHGM ye tüm müracaatlarını yapmış bulunan BAYMAP Havacılığın Genel Havacılık sektörüne canlılık getirmesi bekleniyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim