• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Piri Reis Üniversitesi yeni akademik yılı 9 Ekim 2014'de başlıyor

Piri Reis Üniversitesi yeni akademik yılı 9 Ekim 2014'de başlıyor
Türk deniz taşımacılığının ileri ülkeler seviyesine erişmesi ve ülkemizin denizcilik politikalarının oluşturulması ve hedeflerinin belirlenmesi için 1993 yılında eğitime başlayan Piri Reis Üniversitesi 2014-2015 eğitim öğrenim yılına 9 Ekim'de başlıyor.

Türk Deniz Eğitim Vakfı tarafından kurulan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası desteği ile denizcilik camiasının maddi ve manevi katkı ve de gayretleri ile tamamı denizcilik camiasının mensupları kurulan Piri Reis Üniversitesi, 9 Ekim Perşembe günü, 2014- 2015 eğitim ve öğretim yılına başlıyor. 

Türk deniz taşımacılığının ileri ülkeler seviyesine erişmesi ve ülkemizin bu konuda ekonomik gücünün refah ve verimliliğini artıracak denizcilik politikaları oluşturulması ve hedeflerinin belirlenmesi için gerekli çalışmaları yapmak, yaptırmak ve Türk Denizciliği’ne hizmet etmek amacıyla elemanların yetiştirilmesi ve meslek sahibi olmalarına yardımcı olmak amacı olan Piri Reis Üniversitesi’nin açılış töreni Tuzla’daki kampüste gerçekleştirilecek. 

Saat 13.00’de başlayacak açılış töreninde Piri Reis Üniversite Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ve Mütevvelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan'ın açılış konuşmalarının ardından, üniversitenin akademik birimleri tanıtılacak. Törende Piri Reis Üniversitesi bölümlerini tercih eden ve buralara derece ile giren öğrencilerin tanıtılması ve hediyelerle ödüllendirilmesinin ardından üniversitenin açılış dersi Prof. Dr. Tamer Berksoy tarafından verilecek.

piri-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim