• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Piri Reis'in konuğu Geden Lines oldu

Piri Reis'in konuğu Geden Lines oldu
Piri Reis Üniversitesi’nde Kariyer Günleri bu hafta denizcilik sektörünün en büyük filosuna sahip Geden Lines ( GENEL ) ile devam etti.

 

Piri Reis'in konuğu Geden Lines oldu
Piri Reis Üniversitesi’nde Kariyer Günleri bu hafta denizcilik sektörünün en büyük filosuna sahip Geden Lines ( GENEL ) ile devam etti.
29 Aralık 2012 / 10:43

Piri Reis Üniversitesi’nde Kariyer Günleri bu hafta  denizcilik sektörünün en büyük filosuna sahip Geden Lines ( GENEL ) ile devam etti. Geden Lines'ı temsilen Tanker Filosu Personel Müdürü Kadir Özkan  katıldı.1975 yılında kurulanGeden Lines bünyesinde bulundurduğu 32 tanker ve 22 dökme gemisiyle geniş bir filoya sahip olup şirket gemilerinin toplam DWT’i 4 milyonu aşmış durumdadır. 

Şirketin tanıtımını içeren sunum ve videoları öğrencilerle paylaşan Kadir Özkan şirket politikasındaki “Kaza Yok , İnsana zarar yok , Çevreye zarar yok “ üzerinde durdu.Şirket bu politikası ile büyük beğeni topladı.Ayrıca filoyu tanıtan ve ACTION gemisinin tersane döneminden denize indiriliş dönemine kadar olan videolar ise öğrenciler tarafından büyük ilgi ile izlendi.Konuşma esnasında ise tersaneden teslim alınacak olan 7 Kuru Yük Gemisinin Mart ayında Geden Lines filosuna katılacağı bilgisi öğrencilerle paylaşıldı.

Tanıtımın ardından öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Kadir Özkan bu bölümde ise gemilerdeki sosyal yaşam imkanları , internet , stajyer seçimi ile ilgili kriterler , gemiye katılış öncesi eğitim hakkında soruları yanıtladı.Ayrıca öğrencilerin sorusu üzerine gemilerde stajterlerin eğitimi ile ilgilistaj defterlerinden bağımsız projeler hakkında  önemli bilgiler aktardı.

Kadir Özkan'a günün anlam ve önemini bildiren plaket  Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nazmi Çeşmeci tarafından takdim edildi. Son olarak şirket yetkililerinin ziyaretçi defterini doldurmasıyla tamamlandı.

geden.20121229104701.jpg

geden1.20121229104715.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim