• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Polis korudu oğlu gazetecinin parmağını kırdı

Polis korudu oğlu gazetecinin parmağını kırdı
Adana'da eşi tarafından tehdit edilen Ayşe Özgür, polis korumasıyla havalimanına geldi. 28 yaşındaki oğlu Volkan Özgür, bu anları görüntülemeye çalışan bir gazetecinin parmağını kırdı.

 

Ayşe Özgür, 2 çocuğu ile birlikte İstanbul'daki ailesinin yanına gitmek üzere havaalanına gitmek istedi ancak ayrıldığı eşi telefonla arayarak havalimanına geleceğini İstanbul'a göndermeyeceğini söyleyerek tehdit etti. Bunun üzerine daha öncede eşi tarafından tehdit edildiği için Cumhuriyet Savcılığı'ndan koruma talep eden ve kabul edilen kadın 155'i arayarak eski kocasının yine tehdit ettiğini belirtip “Bana ve çocuklarıma zarar veriyor diye korkuyorum havalimanına gidemiyorum polisle gitmek istiyorum” dedi.
 
Bunun üzerine polis, Ayşe Özgür'e eskortluk yaparak havalimanına getirirken diğer polislerde havalimanı önünde eski kocanın gelmesi ihtimaline karşı önlem aldı. Özgür ve çocukları polis eşliğinde otomobilden inip giden yolcu bölümüne girerken basın mensupları da kadını ve çocuklarını görüntülemeye başladı. Kadının büyük oğlu Mersin Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Volkan Özgür, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Fatih Karaçalı'nın yanına gelerek “ne çekiyorsun çekme” diyerek parmağını kırıp daha sonra, “Bunlar yarın gazetede çıkarsa hepinizden şikayetçi olacağım” diye tehdit etti.
 
Serçe parmağı kırılan Karaçalı'ın şikayeti üzerine Volkan Özgür gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ayşe Özgür ve küçük oğlu, uçakla İstanbul'a giderken Karaçalı'nın parmağında 4 tane kırık ve parçalanma olduğunu tespit edilerek 3 haftalık rapor verildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim