• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Polonya tercihini Otokar Kent LF oldu

Polonya tercihini Otokar Kent LF oldu
Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar, Polonya’nın ilk KENT’lerini ihraç etti. Tasarım ödüllü Kent 290LF’ler Tarnow şehrinde yolcu taşımacılığında kullanılacak.

Polonya tercihini Otokar Kent LF’den yana kullandı

Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar, Polonya’nın ilk KENT’lerini ihraç etti. Tasarım ödüllü Kent 290LF’ler Tarnow şehrinde yolcu taşımacılığında kullanılacak.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın 12 metrelik tasarım ödüllü Kent 290LF otobüsleri Polonya’nın Tarnow şehrinde kullanılacak. Sipariş edilen 8 adet KENT, şehiriçinde yolcu taşımacılığı yapacak. Tarnow Belediyesi’nin Gran firması aracılığıyla Otokar’dan sipariş ettiği otobüsler aynı zamanda Polonya’nın ilk KENT’leri olacak. Otokar, geçtiğimiz aylarda Polonya’nın Przemysl şehrinde kullanılmak üzere 12 adet DORUK LE ihracatı da gerçekleştirmişti.
Tasarım ödüllü Kent 290LF’ler Polonya caddelerinde boy gösterecek...

Konuyla ilgili açıklama yapan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Kent LF’nin modern şehiriçi toplu taşımacılık ihtiyaçları gözetilerek tasarlandığını belirterek “Kent LF, kısa sürede Türkiye ve Avrupa’da birçok belediye tarafından benimsendi ve kullanılmaya başlandı. Düşük işletme giderleri, yolcu taşıma kapasitesi, çevreciliği ve engelli yolcu taşıma kabiliyeti ile kamu hizmeti için ideal bir araç olan ve tüm tasarımı Türk mühendisleri tarafından yapılan Kent LF, aynı zamanda tasarım ödülü sahibi... Avrupa’nın önemli şehirlerinin caddelerinde artık yalnızca Türkiye’de üretilen değil, aynı zamanda Türkiye’de tasarlanan, Türk mühendislerinin el emeği olan araçların boy gösteriyor olması da bizim için ayrıca gurur verici.” diye konuştu.

Kent 290LF

12 metrelik KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.
 
EEV seviyesinde düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

2.20110824155025.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim