• BIST 9454.9
  • Altın 2499.643
  • Dolar 32.5852
  • Euro 34.7859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Portunus Dubai Limanı'nı yeniliyor

Portunus Dubai Limanı'nı yeniliyor
Portunus Port Spares & Services, DP World Aden Port için 15 adet terminal çekicisinin revizyon işini tamamladı.

PORTUNUS DUBAİ LİMANINI YENİLİYOR

Portunus Port Spares & Services, DP World Aden Port için 15 adet terminal çekicisinin revizyon işini tamamladı.

Dünyanın en büyük terminal operatörlerinden biri olan DP World, Aden limanında bulunan terminal çekici filosu için, kalitesine güvendiği ve çekicilerini verimli bir şekilde geliştireceğine inandığı Portunus’un bu işi üstlenmesini istedi. Bu işbirliğinde DP World, liman yatırımlarının geliştirilmesi ve limanın müşterilerine yüksek kalitede servis anlayışını sağlayabilmesini amaçlamış, ayrıca büyük gemilerin ihtiyaç duyduğu yükleme kapasitesi ve liman operasyonlarının geliştirilmesi amacına da yardım etmesini planladı.

Terminallerin gelişmesi, yüksek seviyede verimlilik gerektiren etkili ve güvenilir bir makine parkına sahip olmasıyla mümkündür. Bu yüzden terminal operatörleri her zaman bakım masrafları ve operasyon maliyetleri düşük ve aynı derecede güvenilir filoları tercih ederler. Bunların yanında makinelerin kullanışlı olması da önemli bir tercih nedeni olarak karşımıza çıkıyor. “Yüksek performanslı ve düşük bakım maliyetli filolar, terminal operatörleri için çok önemlidir” diyen Portunus Satış Müdürü Önder Türker sözlerine şöyle devam etti: “Bu gibi revizyonlar sayesinde, hem makinelerin operasyon sürekliliği artmakta, hem de terminal operatörlerinin bütçelerini zorlanmadan müşterilerine en iyi hizmeti verebilecek filoya sahip olmaları sağlanıyor.”

Bu proje ile DP World Port Aden, müşteri taleplerini en üst düzeyde karşılamakla beraber rekabetçi yapısını da koruyor. Terminal operatörlerinin birçoğu hayatları boyunca yeni ekipman almayı göz önünde bulundurduklarını belirtirler. Önder Türker, “Yenilenen ve yükseltilen makineler, sadece performansları ve ileri emniyet katsayıları açısından değil, aynı zamanda bu makinelerin ileri teknolojik özelliklere ve yakın gelecekte de temin edilebilir bir parça donanımına kavuşuyor, bu sayede liman yöneticileri, sadece rekabetlerindeki başarıya odaklanıyor” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ve benzeri projeler sayesinde, bir Türk firması, limancılık dünyasında kıtalararası arenada, ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor” dedi.

Kaynak: Hacı Yusuf ÖZER - LOJİSTİK EKİPMANLAR

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim