• BIST 9524.59
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Premio taşıt vergisi öderken kazandırıyor

Premio taşıt vergisi öderken kazandırıyor
Ocak ayında birincisi gerçekleştirilen ve müşteriler tarafından büyük taleple karşılanan Premio-İş Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyasının ikincisi başladı.

 Premio ve İş Bankası Motorlu Taşıt Vergisi öderken kazandırıyor

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli ‘hızlı otomobil servisi’ markası PREMIO, Motorlu Taşıtlar Vergisini (MTV) 2 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında, www.gib.gov.tr’den İş Bankası Maximum Kart ile ödeyen müşterilere “ücretsiz araç güvenlik kontrol” hizmeti veriyor. Ayrıca Premio, “rot ayarı ve nitrojen dolumu” hizmetini sadece 24 TL’ye sunuyor.

Ocak ayında birincisi gerçekleştirilen ve müşteriler tarafından büyük taleple karşılanan Premio-İş Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyasının ikincisi başladı.

2 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında, MTV ödemesini www.gib.gov.tr’den İş Bankası Maximum Kart ile yapan müşteriler, 31 Temmuz tarihine kadar, Premio servislerinde “ücretsiz araç güvenlik kontrol” hizmeti kazanacak, “rot ayarı ve nitrojen dolumu hizmetini” de sadece 24 TL’ye alabilecekler.

İş Bankası Maksimum Kart kullanıcıları, www.gib.gov.tr adresinden 31 Temmuz 2012 tarihine kadar yapacakları MTV ödemelerinde 500 TL’ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit imkanına sahip olacak. 

Kampanyadan yararlanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontunun veya vergi alındısının Premio servislerine gösterilmesi yeterli.

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. hakkında

Üretim, satış ve satış-sonrası hizmetleri ile lastik sektöründe faaliyet gösteren Goodyear Lastikleri T.A.Ş., dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olan Goodyear Tire and Rubber Company'nin Türkiye'deki iştiraki olarak, 1 Eylül 1961'de kuruldu. Bu yıl Türkiye’deki 50.yılını kutlayan Goodyear Lastikleri T.A.Ş.; Türkiye’de 1,300’ü aşkın çalışanı ile İzmit ve Adapazarı’ndaki 2 üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Şirket, ürünlerini Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava ve Debica markaları altında üretip tüketicilerine sunmaktadır. Şirket Türkiye’de, yaklaşık 700 bayisi, 50’yi aşkın Premio mağazası ve 300’ü aşkın araç servisleri kanalıyla tüketicilere hem tüketici lastikleri hem de ticari lastikler ve hizmetler sunmaktadır. Goodyear Lastikleri T.A.Ş., ürünleri ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, www.goodyear.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 Premio Hakkında

Premio Lastik-Servis, perakende satış ve servis odaklı uzman zincir mağazalar olarak kurulmuştur. Premio, modern servis merkezleri ile araç kullanıcılarına, kullanım amaçlarına en uygun lastik, jant ve kapsamlı servis hizmetleri sunar. Her bir Premio bayisi ve takımı özel, modern ekipmana ve eğitimli ve uzman personele sahiptir müşterilerine sadece pazarda lider markaların ürünlerini ve profesyonel servis hizmetlerini sunar. Bu nedenle, Premio, araç sahipleri için tüm Premio bayilerinde sürekli olarak yüksek kaliteyi bulabileceklerini garanti eder. Ayrıntılı bilgi için www.premio.com.tr

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim