• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Premio’dan “Ücretsiz Araç Güvenlik Kontrolü"

Premio’dan “Ücretsiz Araç Güvenlik Kontrolü"
Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli ‘hızlı otomobil servisi’ markası PREMIO, Emniyet Genel Müdürlüğü ile “Trafik Haftası”nı kapsayan yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Premio’dan, Trafik Haftası Kapsamında “Ücretsiz Araç Güvenlik Kontrolü” Kampanyası

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin tescilli ‘hızlı otomobil servisi’ markası PREMIO, Emniyet Genel Müdürlüğü ile “Trafik Haftası”nı kapsayan yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Bu kampanya kapsamında, Premio müşterileri 5 Mayıs-6 Haziran 2011 tarihleri arasında “ücretsiz araç güvenliği kontrolü”nden faydalanabiliyor.

Başta lastik satışı olmak üzere, jant, akü, madeni yağ, silecek, paspas ve çeşitli aksesuarları ile Türkiye’de 2007 yılından beri hizmet veren Premio Lastik ve Oto Servisleri, müşterilerinin güvenliği için bir adım daha attı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı’yla birlikte bir sosyal sorumluluk kampanyası başlatan Premio, müşterilerine ücretsiz araç güvenliği kontrolü yaparken aynı zamanda yol güvenliği ile ilgili bilgi paylaşımında da bulunuyor.
Premio müşterileri, 5 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen “ücretsiz araç güvenliği kontrolü” kampanyası kapsamında, Türkiye geneline yayılmış 54 Premio mağazasında hem araç kontrollerini gerçekleştirebilecek hem de bizzat trafik ekipleri tarafından yol güvenliği ile ilgili bilgiler alabilecek.

7 - 13 Mayıs’ta kutlanacak olan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı’yla yürütülecek olan sosyal sorumluluk kampanyası tüm Türkiye çapındaki Premio bayilerinde uygulanıyor.

Ankara Kirazlar Premio Lastik ve Oto Servisi’nde gerçekleştirilen basın davetinde konuşan Goodyear Perakende Satış Müdürü Tolga Kalafatoğlu, “Goodyear olarak biz tüketicilerimize verdiğimiz vaadin temelini, onları “en iyi kalitede ürünler ve hizmetler sunarak desteklemek” prensibi üzerine inşa ettik. Bu prensipler çerçevesinde, halkımızın yol güvenliği konusunda bilinçlenmesi için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu yıl, 7-13 Mayıs’ta kutlanacak olan “ Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında, 5 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında yurt çapındaki Premio servislerimizde “ücretsiz araç güvenlik kontrolü” uygulaması başlatıyoruz” dedi.
Kalafatoğlu, bu uygulama ile Premio Lastik ve Oto Servis’lerini ziyaret eden müşterilere ücretsiz araç güvenlik kontrolünün yanı sıra trafik güvenliği konusunda da çok önemli bilgiler vereceklerinin altını çizerek, “Trafik güvenliği konusunda halkımızı bilinçlendirerek kazaları azaltmayı amaçlıyoruz” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Yusuf Avan ise “Her yıl yüzlerce insanımız trafik kazalarında hayatını kaybediyor. Ölümlü trafik kazalarında sürücü hataları kadar güvensiz ve yol kontrolleri yapılmamış araçların da büyük payı var. Goodyear’ın perakende sektöründeki güçlü markası Premio Lastik ve Oto Hizmetleri ile başlattığımız bu kampanya sayesinde trafik ve araç güvenliği konusunda halkımızı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim