• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

“Primeclass” Lounge’lar hizmete açıldı

“Primeclass” Lounge’lar hizmete açıldı
TAVİşletme Hizmetleri “primeclass” CIP Servis, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda içve dış hatlarda yer alan iki yolcu salonunu yeni yüzüyle açtı.

 

Konforlu beklemealanları, zengin ikramlar ve teknolojik olanaklarla donatılan “primeclass”Lounge’lar uçuş öncesinde ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.
 
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolculara ayrıcalıklı bir deneyim sunan “primeclass” Lounge’lar modern ve sıcak biratmosfer sunacak şekilde yenilendi. İç hatlar terminalinde yer alan ve butikservis anlayışı ile hizmet veren yeni “primeclass” Lounge’da,  apron manzaralı ferah bir atmosfer, TV,kilitli dolap hizmeti, kablosuz internet erişimi, tablet bilgisayarlar, kitaplık,gazete ve dergi köşesi bulunuyor. 110 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alanasahip olan salon, zengin sıcak-soğuk büfesiyle 7 gün/ 24 saat uçuş öncesindeyolcuların  tüm beklentilerine cevap veriyor.
 
Yurtdışına uçan yolcuların dış hatlardaki öncelikli tercihi olan “primeclass”Lounge da yer değişikliği yaparak pasaport sonrasında, Food Court’un altkatında daha büyük bir alanda hizmet vermeye başladı. Salonda bulunan taze velezzetli ikramlarla donatılmış açık büfe, 180 derece yatabilen masaj koltuklarınınbulunduğu özel dinlenme alanı, kablosuz internet erişimi, TV, tablet bilgisayarkullanımı, gazete ve dergi köşesi gibi hizmetlerin yanında, kişisel bakımürünleri sunulan duşlarla konfor en üst düzeye çıkartılıyor.
 
Yenilenen “primeclass”Lounge’ların tasarımı 1217 Design Mimarlık şirketi ve Yüksek Mimar Hale Şenertarafından gerçekleştirildi.
 
“primeclass” Lounge’dan “primeclass” CIP Servis’ten faydalanan konuklarlabirlikte, TAV Passport Kart üyeleri, British Airways yolcuları, Priorty Pass,Airport Angel, Vodafone Red sahipleri ve münferit giriş yapan yolcular 7 gün 24saat faydalanabiliyorlar.
 
“primeclass” CIP Servis hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 44425 75’i aramak yeterli.
 
Havalimanında yolculara daha hızlı ve konforlu birseyahat deneyimi yaşatmak üzere ayrıcalıklı hizmetler sunan TAV İşletmeHizmetleri, 6 ülke, 12 Havalimanında hizmetveriyor. Aynı zamanda, 21 özel yolcu salonunu işletiyor. TAV tarafındanişletilmeyen dünya çapındaki birçok havalimanında gerçekleştirilen anlaşmalarla55 şehirde,  104 özel yolcu salonundahizmetin sürekliliğini sağlıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim