• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Project Bridge, iş dünyasını buluşturdu

Project Bridge, iş dünyasını buluşturdu
İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın AB Projesi, PROJECT BRIDGE: BRIDGES OF KNOWLEDGE FOR EU-TR CHAMBERS İş Dünyasını İstanbul’da Buluşturdu.

 

24 Eylül 2013 Salı günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda gerçekleşen Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Project BRIDGE: Bridges of Knowledge for EU-TR Chambers”  projesi Konferans ve Networking Etkinliği, AB ülkelerinden ve Türkiye’den sağlanan katılımlarla iş dünyasını bir araya getirdi.
 
Türk firmaların Avrupa pazarındaki durumu, olası işbirlikleri, önümüzdeki dönem ile ilgili beklentiler, soru ve cevapların yer aldığı konferansta, AB Bakanlığı’ndan Leyla AKŞİN PINAR, Belçika Yatırım ve Ticaret Komisyonu’ndan Raphael PAUWELS, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oral ERDOĞAN, Prof Dr. Fehmi ÜLGENER, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reza ZİARATİ Türkiye ve Avrupa Birliği ilişiklerinin güncel durumunu değerlendirdi.
 
Konferansta gerçekleşen tartışma panelinde Türk ekonomisinin Avrupa Birliği’ndeki ekonomik krizin aşılmasında oynayacağı etken rol, AB – TR ticari işbirliklerinde yaşanan sıkıntılar ve bu konu ile ilgili çözüm yolları, önümüzdeki dönemde ulaştırma alanında Türkiye’de uygulanacak olan AB kaynaklı projeler değerlendirildi.
 
Networking Etkinliği sırasında iş dünyasından seçkin Türk İşadamları, İtalya, Finlandiya, Belçika ve Hırvatistan’dan gelen firma temsilcileri ve Ticaret Odaları yetkilileri ile birebir görüşme imkanı buldu.
 
dtoproject1.jpg
 
dtproject2.jpg
 
dtoproject3.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim