• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Prysmian Group, kıdem töreni düzenledi

Prysmian Group, kıdem töreni düzenledi
Türkiye enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Türk Prysmian, tüm çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği “2012 yılı Bilgilendirme Toplantısı”nda ayrıca bir de Kıdem Töreni düzenledi.

Sunay Akın’ın sohbetiyle renk kattığı organizasyonda Türk Prysmian çalışanları; Draka ile birleşme sonrası Prysmian Group’un lobal liderliği, firmanın yeni yatırımları, 2011 yılı sonuçları ile 2012 yılı beklentileri ve stratejileri hakkında bilgilendirildi.

Türk Prysmian’ın 2012 yılı Bilgilendirme Toplantısı ve Kıdem Töreni, 8 Şubat tarihinde, Bursa’nın en büyük konferans alanı olan Merinos Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Türk Prysmian CEO’su Hans Hoegstedt’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Fabrika Direktörü Halil Kongur, Mali ve İdari İşler Direktörü Ercan Karaismailoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özçengel, Pazarlama&İş Geliştirme Müdürü Ufuk Çolak ve diğer departmanların direktörleri ve müdürleriyle birlikte, 425 mavi yaka, 101 beyaz yaka çalışan katıldı.

Üst yönetimin sunumları ile başlayan organizasyon, Sunay Akın’ın gösterisi ile devam etti. Akın’ın yenilik, değişim ve kablolar hakkında geçmişe dayanan hikayeler anlattığı gösterisi sonrasında, organizasyon öneri ödülleri ve kıdem töreni ile devam etti. Türk Prysmian’a önerileri ile yenilik getiren katkılarda bulunanlar ve firmanın 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 yıllık çalışanları ödüllendirildi.

Prysmian Group, Draka ile birleşme sonrasında sadece dünya çapında lider bir firma olmakla kalmadı; aynı zamanda tüm pazarların ihtiyaçlarını, sahip olduğu geniş ürün yelpazesinde kapsamında yer alan yenilikçi ve verimli ürün ve hizmet çözümleri ile karşılar duruma geldi.

Türk Prysmian CEO’su Hans Hoegstedt, kapanış konuşmasında tüm çalışanlara seslendi ve “Özellikle Draka ile yaptığımız birleşmeyle Prysmian Group olarak sektörün açık ara lideri konumuna geldik. Firmamız her geçen gün büyüyor ve biz de yeni teknolojilere, yeni ürünlere ve hizmet çözümlerine yatırım yapıyoruz. Bugün, Group olarak Ar-Ge yatırımlarımız, yıllık 60 milyon Euro civarında. Ancak gururla ifade etmek isterim ki bizi lider yapan bu rakamlar değil; firmamızın her geçen gün büyümesine ve dün, bugün ve yarın firmamızın lider olmasına katkıda bulunan sizlersiniz. Bu vesileyle sizlere, Türkiye’nin geleceğini ve daha fazlasını inşa etmemizi sağladığınız için teşekkür etmek isterim.” dedi.

Prysmian Grubu Hakkında

Prysmian Grubu, enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 7 milyar Euro’yu aşan satışları (2010 Prysmian/Draka birleşmesi sonucu), 22.000 çalışanı, 50 ülkede faaliyet gösteren 98 fabrikası ile bir dünya lideridir. Yüksek teknoloji ürünleri pazarında yer alan Prysmian Grubu, geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine; teknoloji ve bilgi birikimine sahiptir. Prysmian Grubu’nun ürün yelpazesi kapsamında; enerji iletimi ve dağıtımı için yeraltı ve denizaltı kablo ve sistemleri; çeşitli endüstriyel sektörlerdeki uygulamalar için özel kablolar; video, bilgi ve ses iletimi için optik fiber ve kablolar ve bakır telekom kabloları bulunmaktadır. Prysmian Grubu’nun temel rekabet güçleri arasında, yenilikçi ürün ve üretim süreçleri ve sahip olduğu geniş coğrafi alanı ile müşteri memnuniyetine ve müşteri hizmetlerine verdiği önem yer almaktadır. Prysmian Grubu, Milan Blue Chip borsasında işlem görmektedir.

Türk Prysmian Hakkında

Merkezi 1964 yılından bu yana, Mudanya’da (Bursa) yer alan Türk Prysmian bünyesinde bugün yaklaşık 500 kişi çalışmaktadır. Türk Prysmian’ın ürün yelpazesi kapsamında 220 kV'a kadar olan tüm enerji kabloları, 3.600 çifte kadar bakır iletkenli haberleşme kabloları ile fiber optik kabloları bulunmaktadır. Prysmian Grubu içinde öncelikli bir ihracat merkezi olan ve 2010 yılında toplam yaklaşık 494 milyon TL olan cirosunun %37’sini ihraç eden Türk Prysmian, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir.

prysmian_kidem_toreni_genel_muduru_hans_hoegstedt_550.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.AksiyonHaber.Com

www.UlasimOnline.Com

www.THYHaber.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim