• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

PSC, bu yıl ki büyüme hedefini belirledi

PSC, bu yıl ki büyüme hedefini belirledi
Türkiye’nin ilk özel paketleme, gönderi ve sigortalama hizmet sağlayıcısı PSC International, franchising sistemi ile büyümeye devam ediyor.

Türkiye’nin ilk özel paketleme, gönderi ve sigortalama hizmet sağlayıcısı PSC International, franchising sistemi ile büyümeye devam ediyor. 2013 sonuna kadar franchise sistemi ile %61 büyümeyi hedefleyen PSC International, yakın zamanda yurt dışına da franchise vermeye hazırlanıyor. 2010 yılından bu yana kurumsal ve bireysel müşterilere yönelik hizmet sunan PSC International, franchising sistemi ile Türkiye genelinde 62 şubeye ulaştı. Yakın zamanda yurt dışına da franchise vermeye hazırlanan PSC International, yılsonuna kadar 73 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Hızlı büyüyen sektörlerden biri olan kargo sektöründe Türkiye’de büyük bir boşluğu doldurduklarının ve kurulduklarından bu yana hem yurt içi, hem de yurt dışından pek çok franchise başvurusu aldıklarının altını çizen PSC International Yönetin Kurulu Üyesi Dilek Erton, “PSC olarak paketleme, gönderi ve limitsiz sigorta ile fark yaratarak, franchise sistemi ile büyüyoruz.

Geliştirdiğimiz iş modeli ile kısa sürede ciddi bir büyüme gösterdik ve bugün geldiğimiz noktada 62 şubeye ulaştık. Her gün pek çok franchise başvuru alıyoruz. Yaptığımız incelemeler akabinde de uygun gördüğümüz başvuruları kabul ediyoruz. Türkiye’deki hedefimiz kaliteli ve farklı hizmetimizle 81 ilde var olmak. Çok yakında yurt dışına da franchise vereceğiz. Yurt dışında da farklılığımızla iyi bir pazar payı elde etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE İLK

PSC International, Türkiye’de bir ilke imza atarak gönderileri gelişmiş paketleme teknik ve teknolojileri kullanarak paketliyor ve varış noktalarına güvenli bir şekilde teslim edilmeleri için de sigortalıyor.  PSC, Platin Koruma Sigorta Planı kapsamında, gönderinin herhangi bir hasara uğramasına karşı da sınırsız güvence sunuyor. Değerli sanat eserlerinden endüstriyel ürünlere ve tıbbi malzemelere kadar her gönderi güven altında PSC International, yedek parçadan elektronik eşyaya, tıbbi malzemeden bilgisayara, endüstriyel ekipmandan antika ve sanat eserine kadar pek çok ürünü güvenli bir şekilde varış noktasına teslim ediyor. “Tek Noktadan Çözüm” modelinin ve verilen 3 hizmetin (paketleme, gönderme, sigorta) yanı sıra, “Kendi yerinizde, üretim hattınızda profesyonel paketleme hizmeti”, PSC’yi sektörde ayıran en önemli özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor. PSC, müşterileri adına gümrük işlemleri ile de ilgilenerek büyük kolaylık sağlıyor.

PSC, “SOĞUK ZİNCİR” SERVİSİYLE DE FARK YARATIYOR

PSC, tıbbi malzemelerin uygun sıcaklık koşullarında yurt içinde her noktaya ve yurt dışında 220 ülkeye gönderilmesini sağlayarak “Soğuk Zincir” servisiyle de fark yaratıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim