• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

PTT Kargo ile kitap gönderimine indirim

PTT Kargo ile kitap gönderimine indirim
Eğitim ve kültürel alanlardaki gelişmelere katkı sağlayabilmek amacıyla, kapsamında “kitap” bulunan gönderilerin taşıma ücretlerinde indirime gidilmesine olanak sağladı.

PTT KARGO İLE KİTAP GÖNDERİMİNDE İNDİRİM

Posta Telgraf Teşkilatı, Kargo taşımacılığı alanında, kamu kuruluşu duyarlılığı ile özel sektör anlayışını birleştirmek ve bu alandaki hizmetleri daha da geliştirmek amacıyla 2008 yılında PTT Kargo hizmetine başladı.

PTT Genel Müdürlüğü, kargo taşımacılığı alanında hizmet veren bir kamu kuruluşu olmasının getirdiği yükümlülükler ve alınan talepler nedeniyle, eğitim ve kültürel alanlardaki gelişmelere katkı sağlayabilmek amacıyla, kapsamında “kitap” bulunan gönderilerin taşıma ücretlerinde indirime gidilmesine olanak sağladı.

Bu doğrultuda, 01/03/2012 tarihi itibariyle, bireysel göndericilerin (gerçek kişilerin) birbirine gönderecekleri kapsamında kitap bulunan gönderiler için indirimli ücret uygulanacak olup, ticari mahiyette yapılan gönderiler bu kapsamda değerlendirilmeyecek. PTT Kargo, bireysel kitap göndericilerine, 1 Mart 2012 tarihi itibariyle indirim uygulamaya başlayacak olup; kapsamında yalnızca 1 (Bir) adet kitap bulunan gönderiler için 2,50 TL ücret ödenecek. Kapsamında birden fazla kitap bulunan gönderiler için ise, toplam kargo ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.

Gönderilerin kabul işlemleri sırasında mutlak surette kapsam kontrolü yapılacak olup, indirimli ücret; kapsamında yalnızca kitap bulunan gönderilere uygulanacak. Kapsamında kitap dışında malzeme bulunan veya kitapla birlikte eşya gönderilmek istenen gönderilere indirimli ücret uygulanmayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim