• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

PTT, kredi kartlarını hizmete sunacak

PTT, kredi kartlarını hizmete sunacak
Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), yasal düzenlemeyle bankacılık alanında hizmet vermeye başlamıştı.

PTT bankacılığa alıştı, sırada kredi kartı var

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), yasal düzenlemeyle bankacılık alanında hizmet vermeye başlamıştı. Kredi kartı tahsilâtları yapmaktan konut, taşıt ve ihtiyaç kredileri vermeye kadar hizmet alanını genişleten PTT Bank, şimdi de kendine ait kredi kartlarını müşterisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Değişen şartlara uyum sağlayarak hizmet yelpazesini genişleten şirket, postacılık dışında kurye ve banka işlemlerine de ağırlık veriyor. PTT Bank kredi kartlarıyla da müşterisine alışveriş yapma imkânı da sağlayacak. Konuyla ilgili altyapının hazırlandığını belirten PTT Genel Müdürü Osman Tural, PTT'nin bir kamu kuruluşu olmasına karşın hizmet anlayışını daha çok müşterinin kullanabileceği sisteme dönüştürdüklerini belirterek "Bankalarla yaptığımız işbirliğiyle onların her türlü tahsilât işlerini yapıyoruz. Kredi kartı tahsilâtını yapıyoruz, isterlerse kredilerle ilgili başvurularını alıyoruz. Artık PTT kendi markasıyla kredi kartı çıkaracak." dedi. PTT'nin tahsilâttan emekli maaş ödemelerine kadar bir banka gibi hizmet verdiğinin altını çizen Tural, buna kredi kartlarını da ekleyerek hizmet yelpazesinin daha da genişleyeceğini ifade etti.

Türkiye genelinde PTTmatik'lerin sayısının 1.000'e çıkarılacağı bilgisini veren Genel Müdür, bu sayede diğer bankalar gibi kredi kartlarından nakit işlemler yapılacağını da vurguladı. Kredi kartlarının tüm özelliklerinden yararlanacak olan PTT Bank kart sahipleri, alışverişlerde taksitlendirme imkânından para puan kazanmaya kadar birçok avantaja da sahip olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim