• BIST 9561.82
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

PTT, Medical Park ile sağlık protokolü imzaladı

PTT, Medical Park ile sağlık protokolü imzaladı
Medical Park Hastaneler Grubu ile PTT Genel Müdürlüğü Sağlık Yardım Sandığı arasında sağlık protokolü imzalandı.

Şimdiye kadar PTT ile yapılmış olan en kapsamlı sağlık protokolüne imza attıklarını belirten Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, "Türkiye genelinde bulunan 30 bin PTT çalışanı ve onların birinci derece yakınlarını kapsayan protokolle yaklaşık 150 bin kişi Medical Park Hastanelerinden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak" dedi

Türkiye'nin en büyük sağlık grubu zincirlerinden biri olan Medical Park Hastaneler Grubu ve PTT Genel Müdürlüğü dev bir anlaşmaya imza attı. Medical Park Hastaneler Grubu'nun Genel Merkezi'nde gerçekleşen törende, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ve PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural arasında indirimli sağlık hizmeti protokolü imzalandı. Protokol ile Türkiye genelinde çalışan PTT çalışanları ve onların birinci dereceden yakınları sağlıkla ilgili sorunları hakkında gerekli her türlü tıbbi uygulama konusunda Medical Park Hastanelerinden indirimli olarak faydalanacaklar.

PTT ile şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı sağlık protokolüne imza attıklarını belirten Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, "Türkiye genelinde bulunan 30 bin PTT çalışanı ve onların birinci derece yakınlarını kapsayan protokolle yaklaşık 150 bin kişi Medical Park Hastanelerinden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak. Medical Park olarak 18 yıl önce 'Herkes İçin Sağlık' iddiasıyla yola çıktığımız günden bu yana sağlık sektöründe uluslararası teknolojiyi, profesyonel sağlık kadromuzla birleştirerek nitelikli sağlık hizmeti sunmaya odaklandık. İzmir'den Batman'a, Elazığ'dan Bursa'ya, Ordu'dan Tarsus'a kadar tüm Türkiye'deki 16 hastanemiz, 2 tıp merkezimizde 9 binin üzerindeki çalışanımızla PTT çalışanlarının sağlık sorunlarına çözüm olmak için çalışmaya hazırız. PTT'ye vereceğimiz avantajlı sağlık hizmetlerinin yanı sıra düzenleyeceğimiz eğitimlerle de PTT çalışanlarını sağlık konusunda bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural ise konuşmasına Medical Park Hastaneler Grubu'na teşekkür ederek başladı. Tural, "Kurum olarak bir taraftan müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik yeni hizmetler üretirken, bir taraftan da kurumsal sosyal sorumluluk duygusu içerisinde farklı kurumlarla işbirliğine gidiyoruz. Bu bağlamda, kuruluşumuz personeli ile bakmakla mükellef olduğu kişilerin en üst kalitede hizmeti en uygun fiyatla almasını sağlamak amacıyla bugün 1995'ten beri Türkiye'de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park ile önemli bir protokole imza attık" dedi.

Osman Tural, "PTT olarak sağlıklı hizmetin ancak sağlığı yerinde olan çalışan eli ile olacağına inanıyor ve çalışanlarımızın sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Türkiye'nin çeşitli illerinde toplam 19 hizmet merkezine sahip Medical Park ile de iş birliği yaptık. Bundan sonraki hedefimiz tüm illerde özel sağlık kurum ve kuruluşları ile protokoller imzalayarak çalışanlarımızın avantajlı şekilde hizmet almasını sağlamak olacak. Yapılan protokol her iki kuruma da hayırlı olsun" dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

www.istanbulhaber.com

www.AksiyonHaber.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim