• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Qatar Airways, Güney Afrika'daki uçuş ağını genişletiyor

Qatar Airways, Güney Afrika'daki uçuş ağını genişletiyor
Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan 17 Aralık tarihinde yapılan ilk uçuş ile birlikte, ‘Altın Şehir’ Durban’a haftada dört defa yapılacak uçuşlarla hava yolu şirketinin Güney Afrika’ya yaptığı uçuşların sayısı 21’e çıkacak.

Qatar Airways'in, Güney Afrika'ya yaptığı uçuşların sayısı 21'e çıkıyor. Haftada dört defa yapılacak olan Durban uçuşları ile birlikte yolcular, Qatar Airways’in merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan Güney Afrika’ya her hafta yapılan 21 uçuş arasından seçim yapabilecek. Qatar Airways, Doha-Durban arasında yeni uçuşlara başlayarak yolcularına bir başka huzurlu subtropik varış noktasını keşfetme imkanını sunacak.

Güney Afrika’nın üçüncü en büyük şehri olan Durban’a giden ziyaretçiler subtropik iklimin, kültürel çeşitliliğine sahip toplumun ve çeşitli dış mekan faaliyetlerinin tadını çıkaracak. Güzel plajları ve sıcak denizleri ile bilinen, sörf yapmak ve çeşitli açık hava pazarlarında alışveriş yapmak için ideal bir yer olan bu şehirde, yılın 300 günü güneş ışığının tadını çıkarabilecekler.

Katar ve Güney Afrika’nın çok güçlü bir ticaret ilişkisi var ve bu ilişki, şehirde kurulan çok sayıdaki çok uluslu şirket tarafından desteklenen Durban’ın ekonomik büyümesi ile daha da güçleniyor. Qatar Airways’in yeni rotası, Durban’ın iş ve tatil amaçlı seyahat etmek isteyen yolcuların artan taleplerini daha fazla bağlantı arayışında olan Güney Afrika’daki yolcuların çok işine yarayacak.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, Durban’a başlayan yeni uçuşlar için, “Durban ile Doha arasında doğrudan bağlantı kuran yeni rotamızda uçuşların başlaması ile birlikte bu ilişkiyi daha da güçlendirmekten dolayı gurur duyuyoruz. Mükemmel havacılık alt yapısı ve Dube TradePort’un gelişmesi sayesinde, Durban’daki işletme ve istihdam fırsatlarının sayısının artmasını bekliyoruz. Durban’ın prestiji, ev sahipliği yapması için seçilen dünyaca ünlü etkinlikler tarafından tanınıyor. Bu sayede şehrin dünya çapında bir turizm noktası olarak gücü ve canlılığı daha da artıyor.” dedi.

2022 yılında dünya çapında hem Doha hem de Durban büyük etkinliklere ev sahipliği yapacak. Doha, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahibi olurken, Durban ise aynı yıl 22. Commonwealth Oyunları’na ev sahipliği yapacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim