• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Qatar Airways, Haneda Havalimanı'na uçmaya başladı

Qatar Airways, Haneda Havalimanı'na uçmaya başladı
Qatar Airways, Tokyo Haneda Uluslararası Havalimanı’na doğrudan uçuşlara başladı. Bu rota, firmanın Japonya’daki üçüncü varış noktası oldu.

Qatar Airways, en yeni varış noktası olan Tokyo Haneda Uluslararası Havalimanı’na başlattığı seferleri ile birlikte Uzak Doğu’da büyümesini sürdürdü. Bu yeni varış noktasının eklenmesi ile birlikte havayolu şirketi Tokyo’a günde iki sefer uçmaya başlamış oldu. Boeing 787 Dreamliner ile hizmet sunulan bu rota, Osaka ve Tokyo Narita Uluslararası Havalimanından sonra Qatar Airways’ in Japonya’daki üçüncü varış noktası oldu ve uçuşlar 14’ten 231’e çıktı.

Al Baker: "Tokyo için ilave seçenek sunabilmekten dolayı mutluyuz"

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, konu ile ilgili şunları söyledi: “Qatar Airways olarak uçuş ağımıza en popüler varış noktalarından birini daha eklemekten dolayı çok heyecanlıyız. Tokyo, zengin kültürü ve tarihi mirası ile seyahat etmeyi seven, hızlı ve canlı kenti keşfetmek isteyen insanlar tarafından uzun süredir ziyaret edilen bir varış noktası. Hem tatil hem de iş amacıyla seyahat eden yolculara Tokyo için ilave bir seçenek sunabilmekten dolayı mutluyuz. Tokyo Haneda uçuşları ile birlikte, en son teknoloji ile donatılmış Boeing 787 Dreamliner’ı da hizmete sunuyoruz. Yolcularımızın harika bir seyahat deneyimi yaşayacaklarından şüphem yok.” 

Boeing 787 Dreamliner’da 22 Business Class ve 232 Ekonomi Sınıfı olmak üzere iki yolcu sınıfı bulunuyor. Ekonomi Sınıfı koltukların tümünde 10,5 inç’ lik televizyon ekranları yer alıyor. Bunun yanı sıra tamamen ücretsiz yiyecek ve içecek hizmetleri de sunuluyor.

hanedaic22.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim