• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Ramazan'da 4,6 milyon kişi evden konuştu

Ramazan'da 4,6 milyon kişi evden konuştu
Sunduğu fırsatlar ve avantajlı kampanyalarla müşterilerin yoğun ilgisini çekmeye devam eden Ev Avantaj tarifesinden yararlanan kullanıcı sayısı yeni Ramazan Kampanyası'nın da etkisi ile Ağustos ayında 4,6 milyonu aştı.

Ramazan'da 4,6 milyon ev telefonu tercih etti

Sunduğu fırsatlar ve avantajlı kampanyalarla müşterilerin yoğun ilgisini çekmeye devam eden Ev Avantaj tarifesinden yararlanan kullanıcı sayısı yeni Ramazan Kampanyası'nın da etkisi ile Ağustos ayında 4,6 milyonu aştı.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un Ev Avantaj tarifesi kullanıcılarına sunduğu Ramazan ayı ve bayramı boyunca tüm gün bedava konuşma fırsatı, Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi artırdı.

Müşterilere değer yaratmayı hedefleyen yeni kampanyaların da etkisi ile Ev Avantaj tarifelerini tercih edenlerin sayısı Ağustos ayında 4,6 milyonu aştı.

Türk Telekom’un ev ve iş telefonlarından şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramaları için cazip fırsatlar sunan Ev Avantaj tarifeleri giderek daha fazla müşteri tarafından tercih ediliyor.

Kullanıcılara pek çok katma değerli hizmet ve iletişim giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlayan tarifeler, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alınarak hayata geçirdikleri Ramazan ayı ve bayramı kampanyasının gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel şunları söyledi:

“Ramazan ayına girerken müşterilerimize Ev Avantaj tarifeleri ile tüm gün bedava konuşma fırsatı sunduk. Ramazan ayı sonuna kadar ve bayramı süresince devam edecek uygulamamızın Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi artırdığını görmekten mutluyuz.

Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz.

Sadece tarifelerle değil Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde sunduğumuz güvenlik ve ev sigortası gibi hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katıyoruz.

Önümüzdeki dönemde, müşterilerimizin gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt veren avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”

Ev Avantaj tarifesi kullanmak için çok neden var

Ev Avantaj tarifeleri, yıl sonuna kadar uzatılan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası ile ev ve iş telefonlarından akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava görüşme fırsatı sunuyor.

Kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor. “Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş” kampanyasında ise Türk Telekom müşterileri, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan yapabiliyorlar.

Kampanya Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri kapsıyor.

Ev Avantaj tarifeleri ev ve iş telefonlarından cep telefonu aramalarında da önemli avantajlar sağlıyor. “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyası ile Türk Telekom müşterileri, tüm gün boyunca GSM yönüne aramalarını dakikası tüm vergiler dahil sadece 6.5 kuruşa yapabiliyorlar.

Ev Avantaj tarifeleri, ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran çok çeşitli hizmetleri de kapsıyor. Tarife kapsamında güvenlik ve sigorta gibi konularda ev ve iş telefonları ile hizmet almak mümkün hale geliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim