• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ran, Samandıra’daki gayrimenkulü satıyor

Ran, Samandıra’daki gayrimenkulü satıyor
Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş., tüm faaliyetlerini Run Arena’da gerçekleştirecek olması nedeniyle Samandıra’daki gayrimenkullerini satışı çıkarma kararı alacak.

Ran Lojistik Samandıra’daki gayrimenkulünü satacak

Ran Lojistik Hizmetleri A.Ş., tüm faaliyetlerini Run Arena’da gerçekleştirecek olması nedeniyle Samandıra’daki gayrimenkullerini satışı çıkarma kararı alacak.

Ran Lojistik Hizmetleri yönetim kurulu toplantısında şu kararı aldı:

Çayırova şubesinde faaliyet gösterdiğimiz 36.000 m2 büyüklüğündeki alanın tüm depo/antrepo ve ofis ihtiyacını karşılayacak olması nedeniyle Samandıra Lojistik Operasyon Merkezi'ndeki ofis ve depolar bir süre sonra atıl kalacağı için, sermayesine % 99 oranında iştirak ettiğimiz bağlı ortaklığımız "DTC Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi'nin, sahibi olduğu 2.5.2003 tarih ve 2516 yevmiye no ile kayıtlı İstanbul ili, Kartal İlçesi, Samandıra Köyü, Deveyatağı mevkiindeki pafta no: 242EEIID, Ada No:7247, Parsel No:1'de bulunan 24.750 m2 yüzölçümlü, bahçeli kargir depo+idari bina niteliğindeki gayrimenkulün satılmasına için çalışma başlatılmasına dair alacağı karara onay verilmesine ve satılacak gayrimenkulün değerini tespit etmek üzere sermaye piyasası kurulu tarafından seri VII, no:35 sayılı tebliğ kapsamında listeye alınan en az 2 (iki) gayrimenkul değerleme şirketine değerleme yaptırılmasına karar vermiştir. Şirketimiz tüm lojistik operasyonlarını Ran Arena'da gerçekleştirecektir. Ran Arena, 36.000 m2 büyüklüğünde depo/antrepo kapasitesine sahip olup aynı zamanda hem Dilovası hem de Erenköy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösterecektir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim