• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Rauf Denktaş hayatını kaybetti

Rauf Denktaş hayatını kaybetti
Savaşan, hastanede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pek çok kanalda Denktaş'ın hayatını kaybettiğine yönelik yayınlar yapıldığını belirterek hastane kaynakları dısında bir kaynaktan duyulacak bu tip haberlere itibar edilmemesini istedi.

Ahmet Savaşan, "Çok kritik ve çok sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Ama şu anda cumhurbaşkanımızı kaybetmiş değiliz. Hastanemiz bünyesindeki bütün anabilim dalı başkanları Denktaş'ın başında ve kurucu cumhurbaşkanımız büyük bir hayat mücadelesi veriyor" dedi.

Savaşan, bir soru üzerine, Denktaş'ın diyaliz makinesinden çıkarıldığını kaydetti.

Bu arada, Denktaş'ın aile bireyleri hastaneye çağrıldı.

Talat: "Bu kez durum ciddi görünüyor"

Öte yandan KKTC'nin 2. cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren ve durumu kritik olan KKTC'nin 1. cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ziyaret etti.

Sağlık durumu hakkında bilgi aldığı Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş ve diğer aile fertleriyle de görüşerek, "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Talat, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, "Bu kez durum daha ciddi görünüyor"dedi.

"Umudumuz Denktaş'ın tekrar iyileşmesidir" diyen Talat, şunları kaydetti: "Aslında söyleyecek fazla bir şey yok. Umudumuz tekrar iyileşmesi yönündedir. Tabi herkesin de bildiği gibi bu kez durum daha ciddi görünüyor. Ama sonuçta tıp yapabildiğini yapacaktır. Umarız ki tekrar iyileşir ve günlük normal yaşantısına döner. Tıbbi olarak açıklamaları doktorlar yapmaktadır."

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim