• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Reckıtt Benckıser de Balnak'ı tercih etti

Reckıtt Benckıser de Balnak'ı tercih etti
Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde BALNAK’ı tercih etti.

Reckıtt Benckıser de Balnak'ı tercih etti

Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde BALNAK’ı tercih etti.

Ev bakım (home), hijyen (hygiene) ve sağlık (health) sektörlerinde faaliyet göstermekte olan Reckitt Benckiser, ev bakım, hijyen ve sağlık ürünleri sektöründeki Finish, Calgon, Vanish, Dettol, Durex, Airwick, Marc, Cillit Bang, Woolite, Veet, Calcor, Gaviscon, Nurfoen, Strepsils, Strefen, Dispril gibi markaların sahipliğini yapıyor.

Reckitt Benckiser, Balnak ile imzalamış olduğu sözleşme neticesinde, Gebze lokasyonunda antrepo, katma değerli hizmetler, 15.000 palet serbest depo ve yurtiçi dağıtım hizmetlerini sağlık ürünleri dışındaki kategorileri için Balnak’tan almaya başlıyor.

Katma değerli hizmetler çerçevesinde etiketleme ve ürün birleştirme, yurtiçi dağıtım tarafında ise komple ve parsiyel olarak, tüm zincir mağaza ve bayi – distribütör sevkiyatlarının yanı sıra fabrika – depo arasında ara nakliye hizmetini de Balnak sağlıyor.

Balnak Hakkında: Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunmaktadır. 2008 yılında İzmir Lojistik Grubu şirketlerini de bünyesine dahil eden Balnak, Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer almaktadır. Özellikle Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Avrupa, Batı ve Güney Avrupa ile Tunus, Fas, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de parsiyel ve komple karayolu taşımacılık hizmetlerinde önemli bir payı olan Balnak, geniş acente ağı sayesinde tüm dünyada havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı da yapmaktadır.

balnak-reckitt-benckiser-(1).jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim