• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Renault, 'Renault Finans'ı hayata geçiriyor

Renault, 'Renault Finans'ı hayata geçiriyor
Renault, müşterilerinin araç satın alımı esnasında finansal açıdan yardımcı olabilmek ve kampanyalar sunabilmek için Renault Finans markasını kuruyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault Finans, Renault müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak Temmuz ayında Renault Plan adını verdiği yeni bir finansal ürünü sunuyor. Renault Finans, OYAK ve RCI Banque'ın ortak kuruluşu olan ORFİN Finansman işbirliği ile hayata geçiyor.  

Renault Plan, müşterinin araç kiralar gibi kolay ve klasik bir krediye göre düşük taksitlerle borcunu ödeyebildiği, vade sonunda ise kredi açılırken araç bedelinin yüzde 40'ı ile yüzde 55'i arasında müşteri özelinde belirlenen tutarlarda balon ödeme içeren Renault'a özel bir taşıt kredisi olarak hizmet veriyor.  Müşteri vade sonunda kendisine sunulan 3 seçenekten birisini seçebiliyor. Sık araç değiştiren bireysel müşterileri hedefleyen ürün, 12-36 aylık vadelerde sabit faiz oranı ile sunuluyor.

Ürün müşteriye, düşük aylık ödemelerle araç sahibi olma, klasik bir krediye göre çok daha düşük taksit farkları ödeyerek daha üst modele veya versiyona sahip olma, müşterilerin daha sık araç yenileyerek teknolojik gelişmeleri takip edebilmesine, vade sonunda müşteriye sunulan 3 farklı seçenek ile o günkü şartlara göre kendisine en uygun opsiyonu seçme imkanı sunuyor.

Müşterinin vade sonunda sahip olduğu opsiyonlar ise vade sonunda araç yenileme, krediyi uzatıp aracı kullanmaya devam etme, aracı yetkili satıcıya bırakıp krediyi kapama şeklinde oluyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim