• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Renault Truck atık toplama ekibine katıldı

Renault Truck atık toplama ekibine katıldı
Malaga’da Temizlik Hizmetleri, Allison tam otomatik şanzıman donanımlı aracıyla çöp toplama çalışmalarını yürütüyor.

Malaga’da Temizlik Hizmetleri, Allison tam otomatik şanzıman donanımlı aracıyla çöp toplama çalışmalarını yürütüyor. Bu araç İspanya’da teslim edilen Allison 4000 serisi ile donatılmış ilk Renault Premium 380 kamyon olması ile dikkat çekiyor. 

Madrid, İspanya – Malaga Nerja Belediyesi, yeni ve daha verimli ekipmanlar ile atık toplama hizmetlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle, çöp toplama filosunu yenileme planının bir parçası olarak Nerja Belediyesi, altı aydır Allison tam otomatik şanzıman ile donatılmış yeni Renault kamyonunu kullanıyor.

İhalede belirtilen özel gerekliliklerin karşılaması amacıyla Renault, 380 beygir gücünde, yüksek tork motorlu, Allison 4000 serisi tam otomatik şanzıman ile donatılmış ve yönlenebilir arka ark özelliğine sahip Renault Premium 380 modelini Nerja Kent konseyine sundu. Bu özellikleri ile Renault Premium 380, Nerja’nın yüksek atık hacmi ve engebeli arazisi nedeniyle üstün araç performansı gerektiren atık toplama çalışmaları için en uygun model olarak tercih edildi.
Modern güvenlik seçenekleriyle donatılan bu özel araç, 23 metreküp kapasiteye sahip. Eğer bir operatör kompaktörün tehlike alanını işgal ederse, arka kamera ve fotoelektrik hücresi tehlikeyi otomatik olarak algılıyor. Bu durumda gelişmiş güvenlik sistemleri, sıkıştırma ekipmanlarını devre dışı bırakarak işçi kazalarının ve yaralanmaların önüne geçebiliyor.
Allison beklentilerin üstünde bir deneyim sunuyor Belediye temizlik hizmeti yönetimi, altı ay boyunca Allison donanımlı araç ile çalışmış olmaktan, Allison şanzımanın yararları ve performansı hakkında sadece olumlu yorumlar duymaktan oldukça memnun. Yaz sezonunda turistlerin yoğun olduğu dönemlerde nüfusun önemli ölçüde artması ile Renault Premium 380, haftanın her günü, günde yedi saat boyunca çalışıyor. 875 saatten fazla hizmet veren ve 11.000 km kat eden bu özel araç yüksek performans ve verimlilik sunuyor.

Belediye Atölye Müdürü Blas Sandez Castillo açıklamasında; “Allison tam otomatik şanzımanı test ederken taşıma sırasında sarsıntısız ve kolay sürüş sağlamasını gerçekten çok beğenmiştik. Bununla birlikte, tork konvektörü ile tam otomatik şanzımanı tercih etmemizin temel sebebi maliyetlerimizi düşürebilmek. Ayrıca manuel şanzıman ile ilgili yıpranma ve aşınmaya bağlı debriyaj arızalarını da ortadan kaldırmayı planlıyoruz“ dedi.  

Temizlik Servis Müdürü Rafael Ceretto görüşlerini bildirirken; “Allison şanzıman ile donatılmış araçlardan son derece memnunuz. Daha fazla verimlilik ve performans sunuyor. Bu da bizim, zaman ve maliyet tasarrufu yapmamızı sağlıyor. Allison donanımlı araçlar yokuş ve rampalarda çok iyi iş çıkarıyor. Bütün sürücülerimiz Allison şanzıman sayesinde daha rahat sürüş sağlıyor” diyor.

11.20120730120836.jpg

12.20120730120850.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim