• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Renault Trucks, Bursa ve Kocaeli'nde lider

Renault Trucks, Bursa ve Kocaeli'nde lider
Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks, Türkiye’de sanayinin kalbi Kocaeli ve Bursa’da Premium satışlarıyla taşımacılık sektörünün öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.

 

Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks, Türkiye’de sanayinin kalbi Kocaeli ve Bursa’da Premium satışlarıyla taşımacılık sektörünün öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor.
 
Yakıt tasarrufunda lider araçları ile dikkat çeken Renault Trucks, Premium modeli ile uzun yol pazarında müşterilerinin ortalama ticari hızlarından ödün vermeden yakıt maliyetlerini azaltma beklentilerini karşılıyor. Bunun bilincine sahip Türkiye’nin önde gelen nakliye şirketleri, Renault Premium’un uzun yol pazarında tercih edilen araç olmasını sağladılar.
 
Renault Trucks’ın Kocaeli ve Bursa’daki yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv, sektörün önde gelenlerine Renault Premium teslimatı gerçekleştirdi. Önallar Yem Sanayi, Onsekiz Kum Çakıl Hafriyat Nakliyat, Gürnak Nakliyat Sanayi, Güler Nakliyat, Alibey Uluslararası Nakliyat ve Turna Madencilik Petrol gibi bölgenin önde gelen nakliye ve sanayi şirketleri tercihlerini Premium 460 modelinden yana kullandılar.
 
Ocak ayında Güler Nakliyat’a 10 adet Premium 460.19 T 4X2 ve Alibey Uluslararası Nakliyat’a 4 adet Premium 460.18 T GV modellerinden teslim eden Koçaslanlar Otomotiv, Mart ayında ise Önallar Yem Sanayi’ne 5 adet Premium 460.19 T 4X2 modeli satışı gerçekleştirdi. Temmuz ayında ise Koçaslanlar Otomotiv tarafından Onsekiz Kum Çakıl Hafriyat Nakliyat’a 5 adet Premium 460.19 T 4X2 ve Gürnak Nakliyat’a 7 adet Premium 460.18 T GV 950 teslim edildi. Eylül ayında da satışlarını sürdüren Renault Trucks bayii, Turna Madencilik Petrol’e 5 adet Premium 460.19 T 4X2 araç teslim etti.
 
Türkiye uzun yol çekici pazarında gücüne güç katan Renault Trucks, müşterilerine sunduğu Optifuel sürüş eğitimi, Infomax sistemi ile taşımacılara yakıt tüketimlerinin azaltılması ve düzenli takip olanağı sağlıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim