• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Renault Trucks, Madrit'te ödülle taçlandı

Renault Trucks, Madrit'te ödülle taçlandı
İspanya'da yapılan 15’inci “Avrupa Taşımacılık Ödüllerinin” inovasyon kategorisindeki ödülüne jüri, Renault Trucks Premıum Optifuel’ı layık gördü.

RENAULT TRUCKS MADRİT'TE TAÇLANDI

İspanya'da yapılan 15’inci “Avrupa Taşımacılık Ödüllerinin” inovasyon kategorisindeki ödülüne jüri, Renault Trucks Premıum Optifuel’ı layık gördü.

Madrid’de yapılan 15’inci “Avrupa Taşımacılık Ödüllerinin” inovasyon kategorisindeki ödülüne jüri, Renault Trucks Premıum Optifuel’ı layık gördü. Ayrıca Renault söz konusu araçla, yakıt tüketimini azaltmak üzere tasarlanmış donanım ve hizmetleri barındıran ilk aracı sunan firma oldu.

Haziran 2009 yılında müşterilerin yakıt tüketimini azaltmak üzere satışa sunulan Renault Trucks Optifuel Premium ile Renault Trucks, yakıt tüketimini azaltmak üzere tasarlanmış donanım ve hizmetleri barındıran kamyonu sunan ilk üretici oldu. Bu orijinal fikir Madrid’de yapılan 15’inci Avrupa Taşımacılık Ödülleri çerçevesinde ödüle layık görüldü.

Her yılın geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 15’incisi gerçekleşen Avrupa Taşımacılık Ödülleri çerçevesinde, bu sektörden gelen profesyonellerden oluşan jüri Avrupa Inovasyon ödülünü teknoloji ve hizmetleri yakıt ekonomisi için harmanlayan Premium Optifuel aracı nedeniyle Renault Trucks’a verdi. Taşımacılık sektöründen profesyoneller, İspanya yük taşımacılığı konfederasyonu (CETM) ile “Transport Professionel” dergisinden gazetecilerden oluşan jüri bu yenilikçi yönü şöyle ifade etti: “Yakıt tüketimini ortalama %6,4 düzeyinde azaltarak gürültü ve kirletici gaz emisyonlarını düşürmenin mümkün olduğunu gösteren akıllı bir teknoloji ve bilgisayar harmanına sahip bir araç ve gerçek bir yenilik”. %6,4 rakamı bir alman bağımsız kuruluşu olan TÜV tarafından da onaylandı.”
Renault Trucks yetkilileri bu ödülü değerlendirirken, “Maliyetlerini basit, etkili ve kalıcı bir şekilde kısmak için müşteriye sunulan Optifuel Programının sürekli geliştirilmesi ve tüketimin optimizasyonu için yıllardır harcanan emeğin bir karşılığıdır bu ödül” şeklinde görüşlerini belirttiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim