• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Renault'a Frankfurt'ta 5 ödül birden

Renault'a Frankfurt'ta 5 ödül birden
Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nın açılış gününde düzenlenen Otomobil Markaları Yarışması’nın jürisinin de katıldığı ödül töreninde Renault beş ödül aldı.

 

Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nın açılış gününde düzenlenen Otomobil Markaları Yarışması’nın jürisinin de katıldığı ödül töreninde Renault beş ödül aldı.
 
Alman Tasarım Konseyi (German Desig Council) tarafından Frankfurt’taki gecede düzenlenen ödül töreninde Renault, üçü seri üretim modeli, biri konsept otomobil ve biri de 2012 Paris Otomobil Fuarı için ilk kez tasarladığı stand konsepti olmak üzere toplam beş ödül kazandı.
 
Her biri Tasarım konusunda uzman 10 bağımsız üyeden oluşan jüri heyeti ‘Seri Üretim Modeli Dış Tasarım’ kategorisindeki ödülleri Clio, Captur ve ZOE’ye verdi.
 
Renault markasının Tasarım Rönesansı’nı yansıtan bu üç model bir yıldan kısa bir süredir pazarda.
 
2012 Monaco Grand Prix’sinde ilk kez tanıtılan Alpine A110-50 de ‘Konsept Otomobiller’ kategorisinde bir ödül aldı. Alpine A110-50, Alpine A110’un 50’nci yıldönümünü kutlamak için geliştirilmişti.
 
Renault’nun, 2012 Paris Otomobil Fuarı’nda prömiyeri gerçekleştirilen ve ‘The Bump’ ismi ile anılan stand konsepti ise ‘Mimari’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Böylelikle de DGT Architects ile Renault arasındaki başarılı işbirliği onaylanmış oldu. ZOE gibi ‘The Bump’ da Temmuz 2013’de Red Dot Ödülü almıştı.
 
Tüm bu ödüllerde 2010 yılında Renault Tasarım Bölümünün başına gelen Laurens van den Acker ve ekibinin büyük payı bulunuyor.
 
Alman Tasarım Konseyi (German Design Council) tarafından 2011 yılında başlatılan Otomobil Markaları Yarışması (Automotive Brand Contest) uluslararası platformda tasarım konusunda bir referans oldu. Otomotiv Markaları Yarışması (Automotive Brand Contest), tasarım kusursuzluğunda en aranılan kalite etiketlerinden biri olarak küresel anlamda ün kazandı.
 
Alman Tasarım Konseyi (German Design Council) ise Alman sanayiindeki tasarım uzmanlığını güçlendirmek amacıyla 1953 yılında Alman Parlamentosu tarafından kuruldu. 
 
stand-fuar-renault.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim